Λήμνος

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;; ΕΛΕΟΣ!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;; ΕΛΕΟΣ!!!

Το πρωί σήμερα,  Δευτ. 21/1,  είχαμε παλι ένα Μπλακ αουτ μετα απο  εκείνο το Σαββάτου και όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους 2 μήνες.

Πριν απ λίγη ωρα μετα το πρωινό χάσαμε παλι  το φως μας,  στις 11.15 το βράδυ…

Τι συμβαίνει λοιπόν;  Προφανώς κατι σοβαρ0ο στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, Κάτι που δεν έχουν εντοπίσει και  την “πληρώνουμε”  (την ΔΕΗ) εμεις.

Ξανά ανησυχία στον κοσμο, ξανα τα κομπιούτερ κάτω με χαμενες εργασιες, ξανά αγανάκτηση γι αυτη την υποβάθμιση της  καθημερινότητας μας …

Ανησυχήσουμε και αγανακτούμε γι αυτή την υποβάθμιση που συμβαίνει στη Λήμνο  και κάνεις από τη ΔΕΗ δεν  δίνει μια εξήγηση για το “φαινόμενο”

Η Λημνος τα τελευταία  χρόνια έχει  κανει βήματα μπροστά, στις συγκοινωνίες με σχεδόν 3 αεροπλάνα καθημερινά, με μια ταχτική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, με νέα καταστήματα, και βεβαίως αυτό που βιώσαμε σήμερα με τον ΗΦΑΙΣΤΟ  να παίζει  Μπάσκετ με τον ΠΑΟ και να είμαστε εμείς η θεατές,  Επομένως αυτό που συμβαίνει με τις διακοπές της ΔΕΗ είναι εκτός τόπου και χρόνου,  είναι οπισθοχώρηση  και δεν είναι ανεκτό.

Οι τοπικές αρχές και οι Φορείς πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις όχι από εδώ, αλλά από τα κεντρικά της ΔΕΗ. Ας ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ…  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button