ΕπιλεγμέναΛήμνος

ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…

Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ακύρωση της συναυλίας, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Σεπτέμβρη. θεωρώντας ότι η ημερομηνία αυτή είναι αρκετά μακριά απο τις ημερομηνίες της Εκδημίας το μακαριστού Μητροπολίτη Λήμνου και των 3ημερων Εκδηλώσεων Πένθους.
Θα ήταν μια συναυλία σε μια εποχή, αρχές Σεπτέμβρη, που θα ανέβαζε την ψυχολογία και θα δήλωνε ευθαρσώς (!) ότι η τουριστική περίοδος στη Λήμνο δεν τελειώνει , πια, με τον Αύγουστο!!!
Η απόφαση της ακύρωσης είναι σεβαστή, κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί που το αποφάσισαν , όμως η αιτιολόγηση της ακύρωσης, σε μένα τουλάχιστον δεν είναι επαρκής. Η.Κ.
Υ.Γ. Έχει σημασία να προσθέσω ότι η συναυλία αυτή η οποία θα γινόταν στο Λιμάνι, εκει που χτυπά η καρδιά της Τουριστικής Λήμνου και πάσχει από τέτοιες εκδηλώσεις.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου
Μύρινα, 28.08.2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κυρού Ιεροθέου, ακυρώνεται η συναυλία του συγκροτήματος Gadjo Dilo, που προγραμματιζόταν για την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο παλιό λιμάνι της Μύρινας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ “ΛΗΜΝΟΣ-ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ” (limnosnea.gr): Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΑΓΚΑΚΙΑ (ΠΟΛΛΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ (ΕΝΕΤΙΚΟΥ) ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΗΜΝΟΥ!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button