Λήμνος

Την Τεταρτη στις 5 μμ η Κηδεια του Μητροπολιτη Λημνου

Την Τεταρτη στις 5 μμ η Κηδεια του Μητροπολιτη Λημνου

Το πρόγραμμα υποδοχής του σκηνώματος του αειμνήστου Μητροπολίτη Λήμνου είναι προσαρμοσμένο  με τα δρομολόγια απο Μυτιλήνη.

 Επομένως όπως αναφέρεται παρακάτω η άφιξη στο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας θα γίνει στις 2.30 ξημερώνοντας Τετάρτη.  Το πρωί  στις 7 της Τετάρτης 28/8  η θεια Λειτουργία και η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας,  Τετάρτης 28/8/19  

 

 

ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΛΗΜΝΟΥ  KAI  ΑΓΙΟΥ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΜΥΡΙΝΑ  ΛΗΜΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Η Ιερά Μητρόπολις Λήμνου ανακοινώνει την Κοίμηση του Πνευματικού Πατρός της, αειμνήστου Μητροπολίτου Λήμνου κυρού ΙΕΡΟΘΕΟΥ. Η υποδοχή του σκηνώματος και η τελετή της εξοδίου ακολουθίας θα γίνει κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: 

         

  • Τετάρτη 2.30 π.μ. Υποδοχή του Ιερού σκηνώματος στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Μυρίνης. Θα ακολουθήσει ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου από τους Ιερείς.
  • Τετάρτη 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος. Θα ακολουθήσει ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου από τους Ιερείς, και λαϊκό προσκύνημα.
  • Τετάρτη 5.00 μ.μ. Έναρξη εξοδίου ακολουθίας.

 

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν να αποχαιρετήσουν τον πνευματικό τους πατέρα.

 

Ο   ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ

 

Ο   ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ   ΙΑΚΩΒΟΣ

             

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button