Λήμνος

“Το Χάρο”… χωρίς διαγράμμιση τη νύχτα !

“Το Χάρο” , μου απάντησε ο ακροατής του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, που ρωτήθηκε τι αντικρίζει οδηγώντας τη νύχτα, όταν βρεθεί σε σημεία χωρίς καθόλου διαγράμμιση.
Τέτοια σημεία στο Επαρχιακό Δίκτυο, σύμφωνα με μαρτυρίες ακροατών του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ είναι εκεί όπου τα προηγούμενα 2 χρόνια έγιναν κάποια έργα βελτίωσης του οδοστρώματος και στη νέα άσφαλτο που έπεσε ξέχασαν να κάνουν τη διαγράμμιση. Οδηγώντας νύχτα στο οδικό μας δίκτυο με την ελάχιστα ορατή διαγράμμιση , από την φθορά της πολυκαιρίας, όταν φθάσεις στα σημεία της νέας ασφαλτόστρωσης όμως χωρίς διαγράμμιση χάνεις εντελώς τα όρια του δρόμου και πας στο περίπου.
Αυτό μου είπαν οι Ακροατές σχετικής εκπομπής και μου ανέφεραν τέτοια σημεία όπου απαιτείται άμεση διαγράμμιση.
1) Στο 4ο χιλιόμετρο Μύρινας – Θέρμων, λίγο πριν τη στροφή των Θέρμων.
2 Στο 6ο Χιλ. Μύρινας – Κορνού, λίγο μετά τη στροφή των Θέρμων.
Στα δυο αυτά σημεία πέρσι έγινε ασφαλτόστρωση, χωρίς να γίνει διαγράμμιση.
3) Από τη διασταύρωση του Βάρους μέχρι το χωριό Βάρος.
4) Από το Κοντοπούλι (γήπεδο) μέχρι τη Κόμη στο δρόμο προς Ρωμανού.
5) Στην είσοδο του Μούδρου .
Γιατι τα έργα αυτά της ασφαλτόστρωσης δεν περιλάμβαναν και τη διαγράμμιση για να είναι ολοκληρωμένα, είναι το ερώτημα. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ Η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ .
Η φωτογραφία είναι στο δρόμο προς τον Αυλώνα, χωρίς διαγράμμιση σε εκείνο το σημείο . Ευτυχώς εδώ η όρθια βλάστηση και οι τοίχοι σπιτιών δείχνουν τη νύχτα τα όρια του Δρόμου… Τόσο καλά !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button