Απόψεις

Το Covid  friendly ειναι αρκετό.

Στη σημερινή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ασχοληθήκαμε  εκτενώς με  την επερχόμενη Τουριστική περίοδο,  την οποία οριοθετούμε από τα μέσα του Ιουλη και ύστερα.

Για κανονικούς Τουρίστες,  και όχι τους εκτός Λήμνου Λημνιούς οι οποίοι  έρχονται κάθε καλοκαίρι,  αν υπάρξει κάτι θα είναι από τη Β. Ελλάδα.

Απο το Λαύριο  με την υπάρχουσα συγκοινωνιακή κατάσταση δύσκολα  θα έρθει κανονικός  Τουρίστας. Μόνο  οι Λημνιοί επισκέπτες στο Νησί τους και αυτοί όχι όπως κάθε χρόνο…

Απο  τα τηλεφωνήματα  που είχαμε μπορούμε να πούμε ότι  απ αυτή την κατηγορία των Λημνιων θα  υπάρξουν απώλειες της τάξης  20% που μαζί με την ελαχιστοποίηση των κανονικών Τουριστών και τη μείωση της μεταφορικής δυνατότητας των Πλοίων φθάνουμε σε ένα ποσοστό μείωσης που ξεπερνά το 50% απο τη Γραμμή του Λαυρίου .

Και αεροπορικώς θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες.

Απο το Λιμάνι της Καβάλας  είναι φυσικό,  λόγω εγγύτητας και καλής ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας  να δούμε τουρίστες  ειδικά τον Αύγουστο.

Με αυτό το σκεφτικό και καθώς εχει ανοίξει και συζητιέται  ποια   και προς τα πού πρέπει να απευθύνεται η Τουριστική Διαφήμιση της Λήμνου, προνομιακή μας περιοχή για φέτος, χωρίς να αποκλείονται και οι άλλες,  είναι η Β. Ελλάδα.

Αυτοι που θα το αποφασίσουν και σε μεγάλο βαθμό θα αγνοήσουν το φόβο του κορονοϊού  θα είναι  νόες και μέσες Ηλικίες.

Σε αυτούς διαφημίζεις τις ατελείωτες παραλίες της Ληνού, τη νυχτερινή διασκέδαση, την  εξαιρετική τοπική κουζίνα, τη φθήνια βεβαίως,  και πάντως όχι ότι η Λήμνος  σε περίπτωση κρούσματος έχει ένα καλό νοσοκομεία και ένα αεροδρόμιο που τους εξασφαλίζει.   αυτό πιο πολύ τους προβληματίζει παρα τους καθησυχάζει.  Το Covid  friendly ειναι αρκετό !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button