Ανακοινώσεις

Το Δ.ΙΕΚ Λημνου σε μαθήματά Πρακτικής Άσκησης 4 Αστέρων !

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ» ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PATELLI

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2023 ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ GRAND PATELLI 4 αστέρων!!
Στο πλαίσιο του μαθήματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ» της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» Δ’ εξαμήνου, πραγματοποιήθηκαν από την έναρξη του εαρινού εξαμήνου μέχρι σήμερα πολλά εργαστηριακά μαθήματα στο ξενοδοχείο GRAND PATELLI 4 αστέρων, στη Μύρινα Λήμνου, με εκπαιδεύτή τον κ.Δημήτρη Ματζάρη, Διευθυντή του ξενοδοχείου Lemnos Village Resort Hotel.
Το διάστημα που πραγματοποιήθηκαν τα εργαστηριακά μας μαθήματα στο GRAND PATELLI οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου και συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη να μάθουν τον τρόπο εργασίας των άρτια εκπαιδευμένων υπαλλήλων.
Αναλυτικότερα τα μαθήματα αφορούσαν τα παρακάτω αντικείμενα:
1. Λειτουργία εστιατορίου.
2. Χώροι του εστιατορίου.
3. Εξοπλισμός εστιατορείου.
4. Σκεύη εστιατορίου.
5. Χαρακτηριστικά σύνταξης καταλόγου.
6. Εμφάνιση & στρώσιμο τραπεζιού για ala carte μενού.
7. Εξάσκηση και εκπαίδευση στο ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel.
8. Βιβλία & έντυπα υποδοχής.
9. Είδη κρατήσεων.
10. Πλάνα κρατήσεων.
11. Διαδικασίες αφίξεων.
12. Διαδικασίες αναχωρήσεων.
 Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, τους υπεύθυνους της διαχειρίστριας εταιρείας The Smiley Guest κ.Κυμπρίτου Αγγελική και κ.Νάνο Δημήτρη, τον Διευθυντή κ.Μπλετσογιάννη Γιώργο, την κ. Γκαράλη Παυλίνα υπεύθυνη λογιστηρίου και την κ. Γαροφάλλου Ζορίν υπεύθυνη κρατήσεων και υποδοχής για τη ζεστή φιλοξενία τους, την άριστη συνεργασία μας και την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων!!
Η πραγματοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας και μάλιστα σε ένα ολοκαίνουριο, σύγχρονο ξενοδοχείο 4 αστέρων είναι ό,τι καλύτερο για τους σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου και συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και στην αρτιότερη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτισή τους!!
Η Διευθύντρια του ΙΕΚ
Ιουλία Λυγδά
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button