Λήμνος

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΑ !!!

ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΑ !!!

Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου
προβάλλονται από αύριο σε ζωντανή μετάδοση στο «Μαρούλα»

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας μετάδοση θα έχουν από αύριο, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και οι κάτοικοι της Λήμνου, μέσω του προγράμματος «Εθνικό Απευθείας», που στον Δήμο μας υλοποιείται σε συνεργασία με το Οργανισμό Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου επιχειρεί να φέρει σε επαφή με την εμπειρία του θεάτρου κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, ακόμη και στις πιο ακριτικές περιοχές της χώρας
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» σε απευθείας σύνδεση με τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα και με ελεύθερη είσοδο.
Η πρώτη παράσταση που θα παρακολουθήσουμε, η οποία θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο στις 20:00 απευθείας από τη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου REX, είναι το έργο των Ουίλιαμ Σαίξπηρ και Τόμας Μίλτον «Τίμων ο Αθηναίος».
Λόγω της μετάδοσης της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ» που προγραμματιζόταν για αύριο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 18:00, η οποία μεταφέρεται την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι. Έτσι, την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές, στις 12:00 μ.μ. και στις 18:00.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων:
16/02 Τίμων ο Αθηναίος
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/timon-o-athinaios
02/03 Απλή Μετάβαση
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/apli-metavasi
16/03 Πρίγκιπας και Φτωχός
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/oprigkipaskaioftohos
30/03 Μισάνθρωπος
https://www.n-t.gr/…/…/repertory/o-misanthropos-tou-molierou
13/04 Μικρές Ιστορίες για Αγρίους
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/mikresistories
11/05 Ο άνθρωπος που γελά
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/oanthropospougela
30/05 Μελίσσια
https://www.n-t.gr/el/events/repertory/melissia

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button