Λήμνος

Το Εθνικο Θεατρο με αλλη μια Παρασταση και πολυ φροντιδα στη Λημνο !

Το Εθνικο Θεατρο με αλλη μια Παρασταση και πολυ φροντιδα στη Λημνο !

Μια ακόμη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου θα δούμε απόψε,  Σάββατο 2/3, 21.00  στο ΜΑΡΟΥΛΑ.

Είναι  μια  πρωτοβουλία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ  να μεταφέρει   απ ευθείας  σε διάφορα μακρινά σημεία της ελληνικής επικράτειας τις Παρατάσεις  που παίζονται την Αθήνα!

Για να επιτευχθεί αυτό  υπάρχει η συνεργασία με το Κανάλι της Βουλής για τη μετάδοση του σήματος,   μέσω του  Ελληνικού (όχι παίζουμε!) Δορυφόρου, HELLAS SAT.

Πάντως,  αυτό του εντυπωσιάζει είναι ο,τι  υπάρχει  ένα πραγματικό  ενδιαφέρον για την επιτυχία της προσπάθειας και με αυτή την έννοια ήρθαν σήμερα στη Λήμνο δυο  τεχνικοί του Εθνικού  για να παρακολουθήσουν  την παράσταση και να εντοπίσουν και λύσουν  προβλήματα, όπως αυτό της προηγούμενης παράστασης με τον κακό ήχο, επί τόπου.

Ο  Αχιλλέας που ήρθε στη Λήμνο,  μας μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (στη  φωτογραφία μαζί με το Γ. Καριακλη) και αναφέρθηκε   στην προσπάθεια να συνεχιστούν οι ταυτόχρονες αυτές παραστάσεις χωρίς προβλήματα.

Το σημερινό έργο είναι Μιούζικαλ,  ελληνικής παραγωγής , το οποίο θα παιχτεί απόψε στη Σκηνή Ν. Κούρκουλος, του Εθνικού Θεάτρου επι της οδού Αγίου Κωνσταντίνου  με ταυτόχρονη  μετάδοση στην οθόνη του ΜΑΡΟΥΛΑ και σε άλλες 30 περιοχές της παραμεθόριας Ελλάδας.  

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button