Ανακοινώσεις

Το ΓΕΛ Μουδρου Ευρωπαϊκός Πρεσβευτής μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, το ΓΕΛ Μούδρου συμπαρουσίασε με τα σχολεία του προγράμματος “Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” , ΓΕΛ Ν. Περάμου Αττικής και 2ο ΓΕΛ Φλώρινας, τις ευρωπαϊκές δράσεις του κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία της η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος, κ. Φωτεινή Ασδεράκη και από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου η Συντονίστρια Προγραμμάτων για την Εκπαίδευση και την Αειφορία, κ. Λάουρα Λοϊζίδου.

Τα βίντεο αποτίμησης δράσεων παρουσίασαν οι μαθητές της Β΄τάξης, Κοσμάς Σαρδιανός και Γιάννης Ορφανίδης, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχε η μαθήτρια της Β΄τάξης, Όλγα Κολερού. Στην έναρξη, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Στέλιος Καραγιάννης. Τη συζήτηση συντόνισαν ανά σχολείο: Φανή Σκληρού-ΓΕΛ Ν. Περάμου, Ζαφειριώ Μελισσίδου-2ο ΓΕΛ Φλώρινας και Θεοδώρα Λυμπέρη-ΓΕΛ Μούδρου. Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί και senior ambassadors Ελένη Ζαρογιάννη και Μαρία Παπαπαναγιώτου. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Μούδρου, κ. Νεκτάριος Ορφανίδης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button