ΕπιλεγμέναΛήμνος

Το Ίδρυμα Τραταρού (ξενοδ. ΚΑΣΤΡΟ κλπ) , εν υπνώσει… Και όμως κινείται !

Το Ίδρυμα Τραταρού είναι μια ξεχασμένη και  σε ακινησία υπόθεση, τουλάχιστον μέχρι τώρα.  Πρόκειται για ένα  Ίδρυμα σε αναμονή αντί να  λειτουργεί και να αποδίδει.

Τα περιουσιακά  στοιχεία του Ιδρύματος,  τα γνωστά σε μας,  είναι μεγάλης αξίας  και θα αποδώσουν πολλαπλώς αν αξιοποιηθούν  κατάλληλα.

Μιλάμε για το Ξενοδοχείο Κάστρο, στο Ρωμαίικο Γιαλό, μεγάλης σημασίας για τον Τουρισμό, για θέσεις εργασίας,  για κέρδη που θα πρέπει να κατευθυνθούν σε σημαντικούς κοινωφελείς σκοπούς.  ‘Άλλα περιουσιακά στοιχεία που άφησε στο Ίδρυμα ο αείμνηστος Βασίλης Τραταρός είναι ένα ισόγειο στην Οδο Ακαδημίας στην Αθήνα,  στην ίδια πολυκατοικία υπάρχει και διαμέρισμα – γραφεία  σε όροφο.

Επίσης μετρητά σε τραπεζική κατάθεση και τιμαλφή σε θυρίδα. Το πόσο ελέγχονται αυτά δεν το ξέρω…

Αυτή την ξεχασμένη υπόθεση την έφερε στο Προσκήνιο μια προσφατη   ανακοίνωση  του Καλού Σαμαρείτη όπου ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: εγινε ενημέρωση στο Δ.Σ. για διάφορα   “…καθώς και τις δράσεις που έχουν αναληφθεί όσον αφορά την ίδρυση του «Ιδρύματος Τραταρού» και την αξιοποίηση του Ξενοδοχείου «Κάστρο».

Ο Καλός Σαμαρείτης με το Γηροκομείο  έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για το Ίδρυμα  Τραταρού αφού  στους στόχους του Ιδρύματος  είναι:   ένα μέρος από τα κέρδη του Ξενοδοχείου Κάστρο,  Νοίκια στην Αθήνα, καταθέσεις κλπ,  να  έχουν αποδέκτη το Γηροκομείο… Αν… και πότε;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button