2022
Ανακοινώσεις

Το μυαλό μας και η φροντίδα μας στο Γηροκομείο !

Δελτίο Τύπου

9 Μαρτίου 2022

To Lemnos Philema μαγειρεύει για το Γηροκομείο Λήμνου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τo Lemnos Philema με τον Σύλλογο Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου προσέφεραν στο Γηροκομείου Λήμνου ο Καλός Σαμαρείτης ένα γεύμα με ταυτότητα Λημνιά.

Οι παραγωγοί και οι εστιάτορες του Συλλόγου ήρθαν μαζί για να ετοιμάσουν ένα μενού μαγειρεμένο από τη Μαρία Καλιγερή (Ταβέρνα Καλουδίτσα) και την Ελένη Παναγοπούλου (Ταβέρνα Μαν-Τέλλα) με προϊόντα τοπικών παραγωγών την Τετάρτη, 9 Μαρτίου. Το μενού περιελάμβανε ψάρι πλακί, άφκο με καβουρμά, σπιτικό ψωμί και για επιδόρπιο ρυζόγαλο απο τοπικό τυροκομείο.

Ευχαριστούμε πολύ την Μαρία, την Ελένη και την Βάγια Πατελιά για τις μαγειρικές, την Άνθεια Κώτση για τον συντονισμό, την Ταβέρνα Μαν-Τέλλα για τη φιλοξενία καθώς και όλες τις παρακάτω εταιρείες που συνεισέφεραν με τα προϊόντα τους για τις μαγειρικές αλλά και επιπλέον δωρεές προς το γηροκομείο.

Ευχαριστούμε πολύ και όλους τους ενοίκους του γηροκομείου, τη διεύθυνση, τον πρόεδρο κ. Βάιο Καλλιγερή και το προσωπικό και ευχόμαστε να απόλαυσαν το γεύμα τους!

Οι εταιρίες:

Αχιλλαδέλης

Αλεύρι Λήμνου Σταματέρης

Κτήμα Όλον

Οινοποιείο Γκαράλη

Χρυσάφης

Limnos Organic Wines

Limnos Wines

Λήμνου Θάλασσα

Μελίχρυσος

Παλαίστρος Καβουρμάς

Οικογένεια Ποριάζη

Salamousas Agrifood

 

www.lemnos-philema.com

@lemnosphilema

 

Άνθεια Κώτση

Διοργανώτρια & Συνιδρύτρια, Lemnos Philema

E: lemnosphilema@gmail.com

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button