Ανακοινώσεις

Το νέο Δ.Σ. της “Λημνος Τουριστική” – “…να προβάλλουμε το νησί μας εκτός των ορίων του”!

ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ                      

ΑΦΜ 800187311

ΜΥΡΙΝΑ 27-3-2024

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 συνεδρίασε το διαχειριστικό συμβούλιο της ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ και συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση :

   Αδαμαντία Γαροφαλλίδου  Πρόεδρος

  Σεβαστιάνα Σταματέρη  Αντιπρόεδρος,  με αναπληρωτή τον Παναγιώτη      

  Κριτσίκη

  Κατερίνα Παρίσσου  Γραμματέας,  με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου   

  Απόστολος Κουτσογιάννης  Μέλος

  Ζηνοβία Κοντογεωργάκη  Μέλος

  Θεοδοσία Καλημανά  Μέλος

  Γιώργος Παπασωτηρίου  Μέλος

   Σκοπός και στόχος της ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό της εταιρείας, είναι η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου μέσω της ανάδειξης και προβολής των τουριστικών, πολιτιστικών και παραγωγικών τους  πόρων, του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και μέσω της καθιέρωσης και προώθησης της εικόνας των δυο νησιών ως τουριστικών προορισμών υψηλής ποιότητας και περιβαλλοντικής αξίας με την συνεργασία των τοπικών φορέων, δημόσιων και ιδιωτικών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη της περιοχής.

  Το γραφείο της εταιρείας θα λειτουργήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο Παπουτσίδειο Μέγαρο (γραφείο 4) στην Πλατεία Υψιπύλης,όπως επίσης άμεσα θα ενεργοποιηθεί η σελίδα της εταιρείας στο facebook και το Instagram.

  Για τον προγραμματισμό των δράσεων της ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση προς τα ΜΜΕ με σχετικά δελτία τύπου.

  Η Λήμνος είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός που κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις των επισκεπτών της . Η φυσική της ομορφιά  με την μοναδική ταυτότητα σε συνδυασμό με την ιστορία ,τους αρχαιολογικούς της χώρους, την παράδοση, τα μουσεία της, τα θρησκευτικά προσκυνήματα και τον γαστρονομικό της πλούτο, είναι τα «όπλα» μας για να κινηθούμε ώστε να  κερδίσουμε τόσο τους επισκέπτες της, όσο και να προβάλλουμε το νησί μας εκτός των ορίων του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Ο Άγιος Ευστράτιος με την άγρια φυσική ομορφιά και τις υπέροχες παρθένες παραλίες σε συνδυασμό με τα μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Στόχος δικό μας να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, προβάλλοντας το ως ένα   μοναδικό προορισμό διακοπών σ έναν αληθινό Παράδεισο του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

   Η ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά μας απαιτεί αγαστή συνεργασία, ενότητα και σύμπνοια όλων των φορέων. Σ αυτό στοχεύουμε ,αυτό προσδοκούμε

                                                             Με εκτίμηση

                                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                              ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΓΑΡΟΦΑΛΛΙΔΟΥ

     

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button