2024
Απόψεις

Το Ούζο όχι μόνο για τσουγκρίσματα και μεζεδάκια

Της Καίτης Σαπέρα

Το ούζο, για το άρωμά του, το χρησιμοποιούμε και στη ζαχαροπλαστική.
Στο χυλο για τους λουκουμάδες τις λαλαίτες και τη ζύμη για τις δίπλες των χριστουγέννων λίγο, σταγόνες ούζου λημνιού, τους δίνει άλλο άρωμα και απομακρύνει την μοιρουδιά της αυγουλ,ηλας και της τηγανήλας(τηγανισμένου λαδιού).
Παλιά δοκιμασμένη συνταγή.
Ευχαριστώ.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button