ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το Ρεσιτάλ Πιάνου στο ΜΑΡΟΥΛΑ ειχε το κάτι παραπάνω και ετσι ηρθε και”έδεσε το γλυκό”

Ότι θα ήταν μια εξαιρετική μουσική βραδιά και όχι απο τις συνηθισμένες,  που έχουμε  απολαύσει στο ΜΑΡΟΥΛΑ,  δεν είχαμε καμιά  αμφιβολία και ετσι  το περιγράψαμε  σε χθεσινό μας  άρθρο,  προτρέποντας να πάμε!

Ήταν λοιπόν έτσι,  με  το εξής επιπλέον ! Είχε πολύ κόσμο, “καλό κόσμο”  επιτρέψτε μου να πω !

Ο  Δημήτρης Παπαχαραλάμπους,  ο ένας  από τους δυο πιανίστες σε αυτό το ρεσιτάλ με ένα Πιάνο,  και γνωστός στη Λήμνο από την προηγούμενη παραμονή του εδώ   ευχαρίστησε για αυτό λέγοντας ότι αισθάνεται δικαιωμένος  στον άλλο  Πιανίστα Γιώργο ΚεχαΪδη,  επειδή του πρότεινε και τη Λήμνο για αυτό το πολύ ωραίο και “βατό” για το κοινό πρόγραμμα,  το οποίο θα συνεχίσει στη Β. Ελλάδα…

Ήταν και οι “επίσημοι” λεγόμενοι,  κυρίως απο πλευράς Δημοτικής Αρχής, όπως ο Πρόεδρος του   ΟΕΠΑ  Νίκος Μαρινάκης, δυο Αντιδήμαρχοι,  ο  Γιώργος Δημάρης και ο Μανώλης Γαροφαλλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Νάσος Σκαμάγκης, η Πρόεδρος της   Κοινότητας Μύρινας Βούλα Μοσχάκη, η οποία  είχε και την ευθύνη αυτού το Ρεσιτάλ.

Τέλος πάντων,  για  μια μουσική βραδιά η περιγραφή της  δεν είναι εύκολο να περιγραφεί,    θα μεταδώσουμε όμως κάποια κομμάτια από το  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και σε άλλη ανάρτηση  θα σας πούμε και  την  άλλη “είδηση”,  που έβγαλε το χθεσινό (18/4/23)  Ρεσιτάλ !  Η.Κ.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button