ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το ΣΠΟΡΑΔΕΣ ξεκινησε απο το Λαυριο αντι του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ. Να τι σημαίνει αυτό…

Το ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ κίνησε σήμερα το απόγευμα 16.00 απο Λαύριο και στη Λήμνου θα είναι στη 1.30  μετά τα μεσάνυχτα,  διάρκεια ταξιδιού 9,5 ώρες. Αυτό ειναι στάνταρ και μεσω Μεστών,  μια φορά τη βδομάδα  το Καλοκαίρι:  14 ωρες !

Αυτή την ώρα που έχει καβατζάρει  τη Σκύρο έχει ταχύτητα 17,7  και με το σημερινό δρομολόγιο αντικαθιστά το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  όπως ανακοινώθηκε απο την Εταιρεία.  Θα κάνει 3 δρομολόγια αυτής  της Γραμμής και θα επανέλθει πάλι το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  το οποίο είναι της ίδιας ηλικίας με το ΣΠΟΡΑΔΕΣ , του 1975 – 48 ετών…,  μόνο που ο ΣΠΟΡΑΔΕΣ  είναι  κατά πολύ μικρότερο απο  το πλοιο που αντικατέστησε και όσοι είχαν κόψει εισιτήριο με καμπίνα ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες και θα την βγάλουν στις Καρέκλες και στους Καναπέδες του πλοίου ίσως  και στα πατώματα. Αυτό έχει μήκος 115 μ και  είναι από τα μικρότερα, ever,  στη γραμμή αυτή.

Γιατί έγινε η αλλαγή αυτή δεν είναι  γνωστό και μακάρι να είναι μονο αυτή,  γιατι το ΣΠΟΡΑΔΕΣ  δεν θα τα καταφέρει αν κληθεί για περισσότερα ταξίδια, αν  χρειαστεί. Είναι μικρό και παλιό, χωρίς καμπίνες για αυτή τη γραμμή με διάρκεια  9,5 ολόκληρες ώρες.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button