ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το “τσάμπα” τέλος! Καθιερώνεται εισιτήριο για τις Μουσειακές Δομές του Δήμου. Πόσο θα ειναι το εισιτήριο και μια δίκη μας πρόταση!

Το τσάμπα τέλος για την είσοδο σε Μουσειακές Δομές του Δήμου Λήμνου.  Στο Δημοτικό Συμβούλιο  της Δευτέρας 17/6,   το 23ο  θέμα είναι:  Ορισμός αντιτίμου εισόδου στις δομές του Δήμου Λήμνου και έκδοση εισιτηρίων για τις δομές του.

Απο ο,τι μάθαμε η παράταξη  της Πλειοψηφίας της Δημάρχου θα προτείνει και θα ψηφίσει ένα εισιτήριο των 4 € και για χαμηλό εισιτήριο,  Παιδικό κλπ,  τα   2 €

Τούτο σημαίνει για  ένα ζευγάρι με 2 παιδιά,  12 €.

Η καθιέρωση εισιτηρίου στις Μουσειακές Δομές θα μειώσει την επισκεψιμότητα τους  και αυτό ίσως έχει αρνητικές συνέπειες για εκεινες τις  Δομές με ελάχιστη κίνηση και με εκθέματα που δεν είναι σημαντικό κίνητρο για επίσκεψη .

Ίσως η καθιέρωση και  ενός γενικού   εισιτήριου για όλες τις Δομές σε μια  λίγο πιο υψηλή τιμή του ενός εισιτήριου να μην έφερνε αρκετά Μουσεία του Δήμου στη δύσκολη θέση να μείνουν χωρίς επισκέπτες. Αντίθετα το γενικό Εισιτήριο  θα είναι ένα κίνητρο για να επισκεφτεί   κάποιος και  τα Μουσεία με μικρή επισκεψιμότητα

Στη Φωτογραφία η Πινακοθήκη του Κοντιά μια  δομή του Δήμου με πολύ ενδιαφέροντα  εκθέματα.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button