ΕπιλεγμέναΛήμνος

Τώρα εμείς τι να πούμε για αυτό; Πόσα Μπράβο ;

Τρίτοι στην Ελλάδα το τετραπλό  του ΝΟΛ, καλά πλασάρισματα οι μικρότεροι αθλητές.
Κι’ όμως ο μήνας συμπληρώθηκε με
επιτυχίες, με το τετραπλό 4Χ Ελαφρών Βαρών Ανδρών αποτελούμενο από τους Κωστογλούδη Χαρίση, Μαγδανή Παναγιώτη, Τσόπανο Κώστα, Ελευθεράκη Κώστα να τερμάτιζει τρίτο στον τελικό, κρεμώντας οι αθλητές στο στήθος τους το Χάλκινο Μετάλλιο, ενω στην βαριά κατηγορία Ανδρών έδωσαν την μάχη τους τερμάτιζοντας πέμπτοι. Ηταν από τις ωραιότερες και πολυπληθέστερες συμμετοχές μας στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, εφήβων – νεανίδων.
Οι μικροί μας Παίδες & Κορασιδες Πυρομαγλου Νίκος, Κυριαζιδης Θεοφυλακτος, Παχνερη Ρανια, Κυριαζιδου Σοφια, Πατσο Μαργαληνη, Καρανικόλα Σταυρούλα, αν και αγωνιστικάν στην μεγαλύτερη κατηγορία των Εφήβων & Νεανίδων, απέσπασαν καλά πλασάρισματα και δήλωσαν ετοιμοι για τον αγώνα στόχο τους τον Ιούλιο στην Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στην Καστοριά.
Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή μας Δικράνη Κώστα. Αρχηγός Αποστολής Πυρομάγλου Χρήστος ζωντανό κύτταρο σε θέματα οργάνωσης και υποστήριξης. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την αποστολή ο Πρόεδρος του ΝΟΛ, ο Γιάννης Λυτσάκης και η Μαίρη Λυτσακη, που εδώ και 30 χρόνια βοηθούν στην ανάπτυξη της Κωπηλασιας στη Λήμνο.
Να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους χορηγούς αυτής της  αποστολής, κ. Γιώργο Ζαχαρωφ, κ. Ζεακη Θεόδωρο και  κ. Μιμινα Νίκο (εστιατόριο ”Ρομεο”). Οι άνθρωποι αυτοί έδειξαν την έμπρακτη υποστήριξη τους στον αθλητισμό της Λήμνου.
Η κωπηλάσια στη Λήμνο για άλλη μια φορά απέδειξε την διαχρονικοτητα της!
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button