ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Τώρα ναι ! Είναι το πιο γλυκό Κοινωνικό Παντοπωλείο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Σοκολάτες υγείας προσέφερε η εταιρεία «ΠΑΥΛΙΔΗΣ», σε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου.

Η προσφορά έγινε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου που διεξήχθη στην Αθήνα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, στον οποίο η γνωστή εταιρεία ήταν χορηγός κι όπου για κάθε βήμα που πραγματοποίησαν οι δρομείς -σε συγκεκριμένα σημεία της αυθεντικής διαδρομής- η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει και μία σοκολάτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τις σοκολάτες-δωρεά της εταιρείας παρέδωσε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου, κ. Παναγιώτης Μουστάκας. Ο ίδιος παρέδωσε και δωροεπιταγές, που προέρχονται από τη συνεργασία του Οργανισμού με την «ΑΒ Βασιλόπουλος» και το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία, με τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου οφείλει για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου για την έμπρακτη υποστήριξή του, καθώς και στις εταιρείες για την προσφορά τους προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button