ΕπιλεγμέναΛήμνος

Τραγικό ! Σταμάτησαν ξαφνικά τα Rapid Test του ΕΟΔΥ στη Λημνο. Στην πιο κρίσιμη περίοδο…

Σταμάτησε να λειτουργεί η κινητή Μονάδα Δωρεάν Rapid Test του ΕΟΔΥ στη Λήμνο ! Φαίνεται απίστευτο, ειδικα  αυτή την περίοδο, και όμως είναι αληθινό !

Στην πιο Κρίσιμη στιγμή, τώρα που τα Rapid Test είναι πιο απαραίτητα απο ποτέ, Τώρα που  κατω απο τα αυξημένα Κρούσματα στη Λήμνο ειχε αυξηθεί σημαντικά η Προσέλευση για τεστ.

Χθες  με τα τεστ που έγιναν  στον Πλατη  και αρκετά στο Χώρο που Λειτουργούσε η Μονάδα, στην παλιά είσοδο του Νοσοκομείου, σταμάτησε τη λειτουργιά της η Μονάδα γιατι, λέει,  παραιτήθηκαν τα 2 άτομα που την αποτελούσαν  και έμεινε μόνο ο Οδηγός…

Ετσι το πρόγραμμα  των δωρεαν Τεστ που  σήμερα Τετάρτη ήταν  στο Μουδρο και Αύριο και Μεθαύριο στη Μύρινα,  όπως ειχε  ανακοινωθεί,  δεν ισχύει.

Θεωρούμε βέβαιο ότι η Παραίτηση των εργαζομένων στη Μονάδα  δεν ήταν Κεραυνός εν Αιθρία, ξαφνικά και απότομα. Κάποιο  αίτημα θα είχαν οι εργαζόμενοι και δεν ικανοποιήθηκε… Η  Υπηρεσία θα ειχε ενημερωθεί και θα έπρεπε να κάνει τα δέοντα και αν όμως δεν ειχε ενημερωθεί και η παραίτηση έπεσε ξαφνικά, θα πρέπει να δωσουν  άμεσες Λυσεις  και  αν όχι απο αύριο , όμως απο Δευτέρας  να επαναλειτουργήσει οπωσδήποτε.

Γιατι η Αντιμετωπίσει της Πανδημίας που  στην Ελλάδα ξέφυγε δεν πρέπει να είναι στα Λόγια από πλευράς Κυβέρνησης.

Η φωτογραφία ειναι χθεσινή στην  Είσοδο του Νοσοκο0μειο την  ώρα που τελείωνε  το ωράριο (ήταν 14.30) αλλά, τελικα,  και η λειτουργία της με την τωρινή σύνθεση. 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button