Τσάμπιονς Λήγκ σήμερα με μονομαχία που μαγνητίζει

Τσάμπιονς Λήγκ σήμερα με μονομαχία που μαγνητίζει
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη αλλά και όλος ο κόσμος έχει απόψε στραμμένα τα βλέμματα στην μεγάλη μονομαχία δύο κορυφαίων ομάδων, της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν και της αγγλικής Μάντζεστερ Σίτι.
Πριν από μερικά χρόνια ούτε η μία ούτε η άλλη από αυτές τις ομάδες ήταν κορυφαίες, αλλά σήμερα πρωταγωνιστούν, ιδίως η Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία παίζουν τρεις ποδοσφαιριστές, Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ – ίσως οι καλύτεροι παγκόσμια (μαζί με τον Ρονάλντο, που παίζει στην Μάντζεστερ Γιουνάϊτετ).
Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους 5 μήνες μετά τη διπλή αναμέτρηση στα ημιτελικά της περσινής διοργάνωσης. Οι 2 νίκες της Μάντσεστερ Σίτι (2-1 στη Γαλλία, 2-0 στην Αγγλία) της έδωσαν το εισιτήριο για τον τελικό. Αήττητοι οι «Σίτιζενς» στα 5 συνολικά ματς (3-2-0) απέναντι στους Παριζιάνους.
Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά στις 22:00 η COSMOTE Sport 2.
Εκτός από αυτόν τον αγώνα σήμερα γίνονται και πολλές άλλες σημαντικές συναντήσεις για το Τσάμπιονς Λήγκ:
Άγιαξ – Μπεσίκτας COSMOTE Sport 3 19:45
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ COSMOTE Sport 2 19:45
Ρεάλ Μαδρίτης – Σερίφ COSMOTE Sport 5 22:00
Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης COSMOTE Sport 4 22:00
Λειψία – Μπριζ COSMOTE Sport 8 22:00
Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας COSMOTE Sport 7 22:00
Πόρτο – Λίβερπουλ COSMOTE Sport 3 22:00