Ανακοινώσεις

Βασιλόπιτα και χορος απο το Χ.Ο.Λ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Τηλ Επικοινωνίας: 6937459622

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Μύρινα 19-1-2020

      Αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και της παράδοσης μας  αποτελεί μεταξύ των άλλων και το πατροπαράδοτο και μεταφερόμενο από γενιά σε γενιά έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας.

     Η τήρηση του εθίμου της βασιλόπιτας και το τελετουργικό μοίρασμα της με απαρχή στο Χριστό και τον Άγιο Βασίλειο και με το ιδιαίτερο μερίδιο του φτωχού και του ξενιτεμένου, επιβάλλουν την συγκέντρωση όλων των μελών μιας οικογένειας.

   Η δική μας οικογένεια λοιπόν, που αποτελείται από τα μέλη  και τους χορευτές του Ομίλου μας ,τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας κόβει την βασιλόπιτα της την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 1:30 το μεσημέρι στο  εστιατόριο «ΡΟΜΕΟ» στο Ρωμαίικο Γιαλό.

  Προσκαλούμε όλους εσάς που αποτελείτε την ευρύτερη οικογένεια μας, μιας και η δική σας  στήριξη και έκδηλη αγάπη αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας και το μέσο για την επίτευξη των στόχων μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας η οποία θα μας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση!!!

  Σας περιμένουμε να τηρήσουμε το έθιμο για την αρχή της νέας χρονιάς, ν ανταλλάξουμε ευχές αλλά και να γλεντήσουμε ενώνοντας τα χέρια μας στον κύκλο του χορού πλαισιωμένοι από τους ρυθμούς των παραδοσιακών μας ακουσμάτων.

  Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 22540-22622.

  Με τις καλύτερες ευχές για μια ευλογημένη χρονιά!

                                      Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χ.Ο.Λ.  «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»                                                           

                                  Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                               Μαντώ Γαροφαλλίδου -Παπούλκα

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button