Ανακοινώσεις

Βάσω Χοχλάκα: Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια. Το Μήνυμα της

Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και τεράστια δέσμευση προς τα νησιά μας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να το εκπροσωπήσω ως υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που έδωσε ενωμένο τη μάχη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κι ήρθε δεύτερο σε ψήφους κόμμα στα νησιά μας εκλέγοντας δύο βουλευτές από τις έξι συνολικά έδρες.

Στόχος μας είναι και αυτοδιοικητικά να δώσουμε ενωμένα τη μάχη, συστρατευόμενοι και με άλλους ενεργούς πολίτες, στον κοινό σκοπό  να βελτιώσουμε το παρόν αλλά και να διεκδικήσουμε δυναμικά  ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο για τα ακριτικά νησιά μας.

Για τη Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο, τη Λέσβο, τη Χίο, τα Ψαρά, τις Οινούσσες, τη Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και τη Θύμαινα, τα ακροσύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.
Ζούμε σε έναν θησαυρό της φύσης, καρπό της ιστορίας, με πλούσια κληρονομιά, μοναδικά αξιοθέατα, αλλά και άνθρωπους με εξαιρετική ενέργεια και δυναμισμό. Είναι δική μας ευθύνη, λοιπόν, να προάγουμε και να προστατεύουμε αυτήν την κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, διασφαλίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία μικρών και μεγάλων.
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συνεργατική και δυναμική Περιφέρεια, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισσας.
Είναι η στιγμή να αλλάξουμε σελίδα. Με τη στήριξη, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, να διαμορφώσουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας.
Σας καλώ να μοιραστούμε αυτήν την ιδιαίτερη πρόκληση, δημιουργώντας μια Περιφέρεια που θα ευημερεί και θα εξελίσσεται σε κάθε τομέα.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Γιατί το Βόρειο Αιγαίο το δικαιούται και το αξίζει!
Εμπρός όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα με νέους αγώνες για τα νησιά μας!
Βάσω Χοχλάκα
Υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button