Ανακοινώσεις

Βιβλιοπαρουσιάση – 7Χ7=49 -στην Αυλή της Προϊστορικής Μύρινας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φυλάτος και το Βιβλιοπωλείο Κύβος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Χρυσάνθης Μιχλίζογλου “7×7 49” τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, ώρα 8.30μμ, στην Αυλή της Προϊστορικής Μύρινας.

Γεννημένη στην Ορεστιάδα του Έβρου το 1973, η Χρυσάνθη Μιχλίζογλου σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.  Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια της αγγλικής γλώσσας και από το 2005 εργάζεται στην δημόσια δευτεροβάθμια, ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη, σχολεία και ανθρώπους. Συνεχίζει να φοιτά στους δρόμους της διδακτικής, της παιδαγωγικής, της ψυχολογίας και τελευταία των λαϊκών παραμυθιών.

Η παρουσίαση του βιβλίου της “7×7 49” θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική συμπαράσταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου και με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Άντζελα Κονιδάρη, Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, φιλόλογος, η Ιωάννα Βλαχογιάννη, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Ε.Μ.Π. και μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου, καθώς και η ίδια η συγγραφέας.

 

Eίσοδος ελεύθερη.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button