ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ξανά σε “εποχές” ΤΑΞΙΆΡΧΗ…

Η “εποχή”  του ΤΑΞΙΑΡΧΗ,  με τις συνεχείς καθυστερήσεις  και  ακυρώσεις δρομολογίων,  αναβιώνει με το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ.

Και νωρίτερα,   μετά την  ετήσια Επιθεώρηση που έκανε το Φλεβαρη το ΑΚΟΥΑ,   με ακυρώσεις δρομολογίων μας θύμισε   εκείνες τις μέρες του ΤΑΞΙΑΡΧΗ.

Το τελευταίο επεισόδιο με χωρίς  ευκρινή το λόγο ακύρωσης   ήταν στο Δρομολόγιο 9 και 10  Μάη, και εγινε  με  ευκολία εξοργιστική.

Πήγαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Λαύριο να ταξιδέψουν, κατέβηκαν στο Λιμανι μας  την Τρίτη  το  πρωί για Καβαλα,  έφτασαν στην Καβάλα απο διάφορα μέρη της Β. Ελλάδας  για να φύγουν το απόγευμα της Τρίτης  για Λήμνο.  Ολοι αυτοί  γύρισαν στα σπίτια τους  και έπρεπε να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο,   2 μέρες  μετά !

Η ανακοίνωση,  όπως και κάποιες προηγούμενες για ακύρωση δρομολογίου του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ , θύμισαν τις “εύκολες” “απίθανες” δικαιολογίες του ΤΑΞΙΑΡΧΗ …

Η τωρινή ακύρωση έγινε  “για λόγους προγραμματισμένης συντήρησης”,  άλλες  προηγούμενες  ήταν για τον Καιρό, που ήταν   6 μποφορ  και χωρίς να υπάρχει “απαγορευτικό”…

Αυτά,   το χειμώνα γινόταν  ταχτικά, αλλα τωρα  με την  τουριστική περίοδο να ξεκινά η ακύρωση είναι… ανησυχητική.

Όπως την εποχη του  ΤΑΞΙΑΡΧΗ έτσι και τώρα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το αρμόδιο Υπουργείο,  και  την Κυβέρνηση  συνολικά,  που έχουν την  ευθύνη.

Ευθύνες για αυτή την χρονίζουσα  κατάσταση υπάρχουν και στους Φορείς της Λημνου, που παρακολουθούν, αν παρακολουθούν, την  κατάσταση χωρίς  τις πρέπουσες αντιδράσεις…

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ της ακύρωσης του δρομολογίου, σε μας (Ραδιο, Εφημεριδα, Site )  δεν ε έφτασε ποτέ   και το μάθαμε κατόπιν εορτής, από τηλεφωνήματα “επιβατών” οπότε   βρήκαμε την ανακοίνωση σε ανάρτηση Τοπικού Πρακτορείου:

Aqua Blue | Ανεκτέλεστο δρομολόγιο 9-10/5/2022

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω προγραμματισμένης συντήρησης το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «AQUA BLUE» δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγια του τη Δευτέρα 9/5 21:45 από Λαύριο προς ‘Αγιο Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα καθώς και την επιστροφή του Τρίτη 10/5 από Καβάλα 16:30 προς Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button