Λήμνος

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ : Χρήστος Κακαρνιάς !

Ξεχώρισαν ! Με αυτόν τον Τίτλο θα κάνουμε μια καθημερινή  αναφορά σε πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά το έτος που μας αφήνει, το “φοβερό” 2020.

Δεν θα είναι μια  αποτίμηση   του συνολικού έργου κάποιων  προσώπων,  αλλά  εκείνων που  ξεχώρισαν για κάτι πολύ συγκεκριμένο.    Για αυτή την περίπτωση δεχόμαστε και τις δικές σας προτάσεις. Η αναφορά προσώπων γίνεται με τυχαία σειρά χωρίς κάποια ειδική  αξιολόγηση… 

Ο Χρήστος Κακαρνιάς ξεχωρίζει εδώ και χρόνια,  όταν με συνεχή δραστηριότητα στην παραγωγική διαδικασία   και με καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις έφερε στο προσκήνιο το  εξαφανισμένο για πολλά χρόνια “Κτήμα  Μητρόπολις”.

Με ομαδική δουλειά, με ισότιμους γνωστούς  συνεργάτες και με τους Φίλους της Παλιάς Μητρόπολης, έφεραν το παρηκμασμένο Κτήμα σε θέση εκκίνησης για μια  πορεία ανάλογη με αυτή του ένδοξου παρελθόντος της “Παλλημνιακής”.

Από τον Αύγουστο ανέλαβε  νέο Δ.Σ,  με ένα Νομικό Πλαίσιο καινούριο και με προοπτικές. Ο μέχρι τότε  Πρόεδρος του Παλλημνιακού Ταμείου, Χρήστος Κακαρνιάς,  και  τώρα  Μέλος του Δ.Σ. έφεραν,   ο ίδιος και οι συνεργάτες  του,  το Παλλημνιακό Ταμείο έτοιμο για μια  νέα παραγωγική πορεία. “Ατμομηχανή” της Αγροτικής Οικονομίας,   όπως το  είχαν σχεδιάσει!

Το Παλλημνιακό Ταμείο είναι ένα  νέο σύγχρονο Όχημα ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής και έτσι το παρέδωσε  ο  Χρήστος Κακαρνιάς  και οι συνεργάτες του ,  για αυτό  ξεχώρισε, όπως και με την πρόταση του,  την Άνοιξη του 2020,  η τεραστία Αυλή του Μητροπολιτικού Μεγάρου,  η οποία  ανήκει στο Παλλημνιακό Ταμείο,  να βγει από την “αχρηστία”  και ένα μέρος της να χρησιμοποιηθεί για της ανάγκες της Μύρινας (παρκινγκ κλπ) .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button