Λήμνος

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ : Κυριαζής Παλαιολόγος !

Ξεχώρισαν ! Με αυτόν τον Τίτλο θα κάνουμε μια καθημερινή  αναφορά σε πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά το έτος που μας αφήνει, το “φοβερό” 2020.

Δεν θα είναι μια  αποτίμηση   του συνολικού έργου κάποιων  προσώπων,  αλλά  εκείνων που  ξεχώρισαν για κάτι πολύ συγκεκριμένο.    Για αυτή την περίπτωση δεχόμαστε και τις δικές σας προτάσεις. Η αναφορά προσώπων γίνεται με τυχαία σειρά χωρίς κάποια ειδική  αξιολόγηση…  

 Κυριαζής Παλαιολόγος                                                                                                                      Αφήκουμε τις δεντροφυτεύεις και τους εξωραϊσμούς στο Χωριό του,  την Καλλιθέα,   και  τον ξεχωρίσουμε για τις προσφορές του,  της αποζημίωσης που παίρνει (γύρω στα 350 € το Μήνα) ως πρόεδρου της Κοινότητας.

Δυο τέτοιοι  μισθοί όταν γινόταν η  συγκέντρωση χρημάτων για το Νοσοκομείο, στην αρχή της Πανδημίας. Ακολουθησαν προσφορές του μισθού του  για τα έξοδα σε φωτισμούς αξιόλογων σημείων της Καλλιθέας, για το Γηροκομείο κ.α. Αναρωτιόμαστε αν ο Παλαιολόγος στους 15 μήνες που είναι Πρόεδρος πήρε κάποιο μισθό  για τον εαυτό του για τα έξοδα που κάνει (βενζίνες και τέτοια)  ως Πρόεδρος της Κοινότητας.

Αύριο επανερχόμαστε στο Θέμα: “ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ” με ένα άλλο πρόσωπο !

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button