Ανακοινώσεις

Ξεκινά Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Λημνο -Όλες οι λεπτομέρειες

Μυτιλήνη : 10-4-2022

Προς: Μ.Μ.Ε/ Λήμνου

Κοιν.: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΘΕΜΑ: Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Μύρινα – Λήμνου( Νομός Λέσβου)

Ο σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού, αποφάσισε την λειτουργία Σχολής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Μύρινα Λήμνου.

Το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των υποψηφίων (διδασκαλία κανονισμών αγώνων κλασικού αθλητισμού) θα πραγματοποιηθεί, το χρονικό διάστημα από 2  Μαΐου έως 2 Ιουν 2022 , διαδικτυακά.   Οι ημερομηνίες και ώρες μαθημάτων θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Η πρακτική εξάσκηση των υποψηφίων θα λάβει χώρα στις  4 Ιουν 2022 στο  Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου στα πλαίσια των  Διασυλλογικών Αγώνων Κ 14  «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ» – Ριπτικού  Τετράθλου ( Αγοριών-Κοριτσιών) Όμιλος Σωματείων Λήμνου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνω τον 18 ετών να μην διώκονται ποινικά. Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου , κ Γεώργιο Σισμανίδη τηλ 6936819955 έως 16 Απρ 2022.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι υποψήφιοι , μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γεώργιο Σισμανίδη.

 

Για το Δ.Σ. του Σ.Κ.Κ.Α.Λ

Ο                                                                           Ο

Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αβαγιανός                                      Γεώργιος Σισμανίδης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button