Απόψεις

Ξεκινά το Δ.ΙΕΚ Λημνου … Δειτε τις ειδικοτητες !

Με αυξημένο αριθμό “μαθητών” και με νέες και χρήσιμες ειδικότητες (όπως παρακάτω)  ξεκινά το Δ.ΙΕΚ (Δημόσιο ΙΕΚ) Λήμνου.

Σήμερα Παρασκευή 22/10/21 στις 16.30 στο Κτιριο του ΓΕΛ Μυρινας (Λ. Δημοκρατιας)  έχουμε τον καθιερωμένο Αγιασμό, και καλή χρόνια !

 

      ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ                                              ΜΥΡΙΝΑ, 07-10-2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για το νέο ακαδημαϊκό έτος κατάρτισης 2021–2022 στο Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου εγκρίθηκαν χτες από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα λειτουργήσουν ΟΛΕΣ οι προτεινόμενες νέες ειδικότητες κατάρτισης:

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)) (Α΄εξάμηνο)
    2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Α΄εξάμηνο)
    3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (Α΄εξάμηνο)
    4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ) (Α΄εξάμηνο)Επίσης συνεχίζουν τη λειτουργία τους 2 ειδικότητες στο Γ΄εξάμηνο:
  2. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (Γ΄εξάμηνο)
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ) (Γ΄εξάμηνο)

 

Συνεπώς το ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ φέτος για πρώτη φορά θα έχει 6 ειδικότητες, αφού οι εγγραφές των καταρτιζόμενων αυξήθηκαν σημαντικά, γεγονός που αναβαθμίζει το ΙΕΚ, το ενδυναμώνει και του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στην τοπική κοινωνία και αγορά εργασίας!

Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες θέσεις απασχόλησης.

 

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του ΙΕΚ Λήμνου

Λυγδά Ιουλία

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button