ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ξέμειναν”στη Β. Ελλάδα, και ειναι πολλοί, από το πρόωρο “απαγορευτικό”

Με τις δυο αναχωρήσεις από Βόρεια Ελλάδα,  η μια  με το ΜΥΚΟΝΟΣ σήμερα  Σάββατο 4/2 βράδυ και η άλλη από Καβάλα αύριο Κυριακή απόγευμα,  θα έρχονταν στη Λήμνο 10δες, αν όχι 100δες,  Επιβάτες   οι οποίοι  με τις  αλλαγές των δρομολογίων που ανακοινώθηκαν  μένουν εγκλωβισμένοι και δεν έχουν τρόπο να επιστρέψουν.

Τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και  Καβάλα άλλαξαν :  Το ΜΥΚΟΝΟΣ    φθάνοντας το βράδυ στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει εκεί επικαλούμενο “απαγορευτικό” που ακομη δεν  έχει ανακοινωθεί και αναμένεται  να  ισχύσει από αύριο Κυριακή.

Τα άλλο,  το  ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ,   έφυγε σήμερα το  μεσημέρι  στη 1  η ώρα απο Καβάλα,  αντι για  την προγραμματισμένη αναχώρηση,   που ήταν για αύριο Κυριακή απόγευμα. Για να προλάβει το αυριανό “απαγορευτικό”  έφυγε  σήμερα,  και μάλιστα  βιαστικά,  στη 1 το μεσημέρι,  αφήνοντας σε απελπιστική κατάσταση  όσους  ήταν να γυρίσουν  από τη Β. Ελλάδα  στη Λήμνο .

Μιλώντας με έναν   από αυτούς,  μου έλεγε ότι αν υπήρχε ένα  ενδιαφέρον για αυτούς    το ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ  θα   μπορούσε να φύγει  απο την   Καβάλα νωρίς το απόγευμα, αντί για 1 το  μεσημέρι  για να  το προλάβουν,  όταν ανακοινώθηκε   ότι το ΜΥΚΟΝΟΣ  θα παρέμενε στη Θεσσαλονίκη. Ετσι θα γυρνούσαν στη Λήμνο  με το ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ, που  θα προλάβαινε  να φτάσει στο Λαύριο πριν  ξεκινήσουν οι Θυελλώδες άνεμοι της Κυριακής.

Πολλά ζητάς, θα πει κανείς…  Γιατι όχι; απαντώ !

Κατόπιν αυτών:  Οι Λημνιοί  που θα παραμείνουν  στη Β. Ελλάδα  και θα επιβαρυνθούν  2, 3 ημερών ξενοδοχεία, θα λείψουν από τις  δουλειές τους,  θα ταλαιπωρηθούν και θα επιβαρυνθούν με περισσότερα από 200 €,  γιατι δεν έγινε ένας προγραμματισμός  που θα λάμβανε  υπόψη και αυτούς

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button