ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ : Πότε θα ειναι έτοιμο και γιατι “θα πάρει χρόνο”

Το Ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ,  όταν θα ολοκληρωθούν οι μετασκευές του,  αναμένεται να είναι πολύ διαφορικό από αυτό που ήταν όταν  λειτουργούσε.

Μας το εξήγησαν οι υπεύθυνοι  αυτής της αλλαγής  απο την πρώτη μέρα  που άρχισε το ξήλωμα για το οποίο σας παρουσιάσαμε  πλήθος φωτογραφικού ρεπορτάζ .

Ο Γιώργος Μπούμπουρας (αδελφός του Παντελή Μπούμπουρα που  ανέλαβε,  μετά από διαγωνισμό,  τη επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου)  που έχει την  ευθύνη αυτού του έργου  όπως και παριστάμενος Μηχανικός  μας έλεγαν ότι η μετασκευή θα πάρει 2,5 χρόνια άρα πάμε για το καλοκαίρι του 2025  και εξηγούσαν γιατι αυτό το σχετικά μεγάλο διάστημα.

Θα γίνει  πλήρης “ακτινογραφία”  του σκελετού του Κτιρίου και παρεμβάσεις  όπου χρειαστεί.

Θα αλλάξει αρχιτεκτονικά γιατι ήταν  αλλιώς οι ξενοδοχειακές ιδέες όταν   κατασκευάστηκε  και άλλες  είναι οι προδιαγραφές  ενός σημερινού Ξενοδοχείου.

Το ντιζάιν θα είναι πολύ διαφορετικό.   Αυτό νομίζουμε δεν θα  είναι μόνο στα εσωτερικά του Ξενοδοχείου αλλά και στην Εξωτερική του όψη .

Αλλάζουν όλα και  θέλει χρόνο !  Τόσο που θα μπορούσαμε να πούμε:  μακάρι να είναι όλα έτοιμα  και  να ξεκινήσει το 2025

Οι Φωτογραφίες ειναι απο τη μέρα που άρχισε το “ξήλωμα” της ανακαίνισης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button