Επίκαιρα

Υπάλληλος Σ.Μ. ευτυχώς έκανε το rapid test του Δήμου…

Ένας υπάλληλος του ΑΒ έκανε το τεστ του Δήμου και βγήκε θετικός.

Το Σουπερ Μάρκετ που ενημερώθηκε δεν έκανε καμιά ανακοίνωση αλλά το δούλεψε “εσωτερικά”  Όπως μάθαμε  την Κυριακή 29/11/20  εκμεταλλευόμενοι την αργία έκαναν   μια απολύμανση  και επρόκειτο την επόμενη μέρα να κάνουν σε  όλο  το προσωπικό το rapid test.

Το κρούσμα το επιβεβαιώσαμε (30/11)   στη Ραδιοφωνική μας συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Νίκο  Μαρινακη, ο οποίος  ήταν ο επιβλέπων των τεστ του Δήμου.

ο κ Μαρινάκης σε σχετική ερώτηση  μας  είπε ότι για το κρούσμα  ενημερώθηκε η αρμόδια Γιατρός του  ΕΟΔΥ στη Λήμνο  η οποία  ασχολήθηκε με το Θέμα κάνοντας όλα τα απαραίτητα.

Πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις, Επιχειρήσεις της Λήμνου Ανακοίνωσαν  το Κρούσμα και όλες τις σχετικές ενέργειες τους !

Όσο για τον υπάλληλο τους,  που έκανε το τεστ του Δήμου σε χωριό της Λήμνου, φανταστείτε να μην το έκανε  και να κυκλοφορούσε στο χώρο εργασίας  του με τους 10δες  υπάλληλους και τους 100δες πελάτες,  τι διασπορά  του κορονοϊού θα μπορούσε να προκύψει;

Η εικονα της Φωτογραφιας ειναι ενα γράφημα που μας έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ Λημνου και παρουσιάζει τα Κρούσματα της Λημνου,  όπως τα έχει ανακοινώσει το Επαρχείο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button