Απόψεις

Υποτροφια: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Κομμωτική κ.α

2ετης υποτροφια: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Κομμωτική

LEMNOS PHILEMA

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για την υποτροφία του ΙΕΚ PRAXIS!

Το Lemnos Philema και το IEK PRAXIS, εκπαιδευτικό ίδρυμα αιχμής και ενεργός φορέας γαστρονομικού πολιτισμού, καλούν τους μαθητές της Λήμνου να λάβουν μέρος στην κλήρωση για μια υποτροφία πλήρους διετούς φοίτησης! Επιπλέον, σε όσους συμμετέχουν στην κλήρωση για την υποτροφία, προσφέρετε 10% έκπτωση στα δίδακτρα για οποιοδήποτε διετές πρόγραμμα ή σεμινάριο που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Για την διεκδίκηση της υποτροφίας και των εκπτώσεων, συμπληρώστε την φόρμα εδώ: https://www.iekpraxis.gr/seminar/ypotrofia-gia-toys-neoys-tis-limnoy

Υποτροφία διετούς φοίτησης για τους νέους της Λήμνου

  • Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει μία (1) υποτροφία πλήρους διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα που θα λειτουργήσει στο ΙΕΚ PRAXIS το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
  • Δικαίωμα διεκδίκησης της υποτροφίας μέσω κλήρωσης θα έχουν όλοι οι απόφοιτοι Λυκείου που θα συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2019.
  • Όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση για την υποτροφία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα δικαιούνται 10% έκπτωση στα δίδακτρα για οποιοδήποτε διετές πρόγραμμα ή ταχύρρυθμο σεμινάριο που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS.
  • Η κλήρωση θα γίνει στις 11/9/2019 στο ΙΕΚ PRAXIS στην Αθήνα, από κατάλληλη επιτροπή και παρουσία νομικού εκπροσώπου.

Για την διεκδίκηση της υποτροφίας και των εκπτώσεων, συμπληρώστε την φόρμα εδώ: https://www.iekpraxis.gr/seminar/ypotrofia-gia-toys-neoys-tis-limnoy

Λίγα λόγια για το ΙΕΚ PRAXIS

Το ΙΕΚ PRAXIS είναι Ιδιωτικό ΙΕΚ αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και λειτουργεί στην Αθήνα και στην Χαλκίδα με 73 δυναμικές ειδικότητες διετούς φοίτησης που οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα, αναβολή στράτευσης και αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα, στους τομείς:

Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Κομμωτική, Αισθητική, Φυσικοθεραπεία, Φαρμακευτική, Προπονητική, Βρεφονηπιοκομία, Νοσηλευτική, Πληροφορική, Διοίκηση, Λογιστική, Μηχανικών Αυτοκινήτων, Δημοσιογραφία, Γραφιστική, Τυροκομία, Αμπελουργία-Οινολογία, Βιολογική Γεωργία

Με 19 χρόνια παρουσίας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, πάνω από 5.000 τ.μ. υπερσύγχρονων εργαστηρίων, 25.000 απόφοιτους και πάνω από 150 καθηγητές υψηλών προσόντων, το ΙΕΚ PRAXIS επιμένει στην ποιοτική εκπαίδευση.

Γι’ αυτό οι απόφοιτοι του ΙΕΚ PRAXIS διακρίνονται και ξεχωρίζουν και κατακτούν αμέσως περιζήτητες θέσεις εργασίας που δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες.

Με οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, το ΙΕΚ PRAXIS εξασφαλίζει σε όλους τους σπουδαστές του, θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης κατά την διάρκεια των σπουδών και διασύνδεση με τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου μετά την αποφοίτηση.

 

Δείτε τα πάντα για τις ειδικότητες, τους εκπαιδευτές και τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ PRAXIS στο: www.iekpraxis.gr

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button