Επίκαιρα

Ξεκινησε η Γ΄ Λυκείου, από την άλλη Δευτέρα 18/5 τα δύσκολα!

Η σημερινή πρώτη μέρα των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου στη Λήμνο κύλισε ομαλά και  με σχετική ασφάλεια. Η  εγγύτητα, ωστόσο,  μεταξύ των μαθητών στα διαλείμματα είναι δύσκολο να επιβληθεί   και το πρωί δεν αποφεύχθηκαν  τα αγκαλιάσματα    απο συμμαθητές που είχαν να ειδωθούν 2 μήνες….

Στο  λεωφορείο μεταφοράς εξηγήθηκε στους μαθητές,  οι οποιοι είναι σε ηλικια που μπορούν να κατανοήσουν την ανάγκη των Μέτρων ,  ότι πρέπει να φορούν μάσκα.  Μάλιστα ο Δήμος Λήμνου  μοίρασε στους Μαθητές μάσκες για αυτό το σκοπό. Επίσης  στην  είσοδο των αιθουσών υπήρχε αντισηπτικό υγρό γα τη υγιεινή των χεριών.

Πάντως τα δύσκολα θα φανούν απο την άλλη Δευτέρα όταν θα προστεθούν και οι Μαθητές της Α΄και Β΄ Τάξης του Λυκείου. Γνώμη μας είναι ότι τα μαθήματα  των Μαθητών του  Γυμνασίου, των πιο μικρών παιδιών δηλαδή,  καλό είναι για αυτές τις τελευταίες μέρες του Έτους να μην πραγματοποιηθούν

Οι γονείς που  έχουν κάποιο λόγο τα παιδιά τους να μην παρακολουθήσουν από κοντά  τα μαθήματα,  μπορούν να το  κάνουν απο το κομπιούτερ , γι αυτό το  όμορφο και έξυπνο σκίτσο που δημοσιεύουμε.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button