ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Τη χάσαμε την κυρα Ντίνα – Σήμερα η Κηδεία της !

Έφυγε απ τη ζωή η Ντινα Ματζαρη   χθες  το βραδυ  σε ηλικια 93 ετων και σήμερα Τετάρτη 18-12-19 θα γίνει η Κηδεία της στην 15.30 στην Εκκλησία του Τσας.

Έχω να γράψω πολλά για αυτή την σπουδαία (στην απλότητα της )   Γυναίκα ,  που γεννήθηκε  και μεγάλωσε στα Καμίνια, παντρεύτηκε  και έζησε στη Μυρίνα όμως  έχασε τον άντρα της πολύ νωρίς και μεγάλωσε μονή της  τις 3 κόρες της . Την Αντωνία (Γιαμαρέλου), την Ρούλα (Σοφιανού) και τη Σούλα (Καριακλή).

Η συνέχεια μετά τις κόρες είναι πολλά εξαιρετικά  και πολύ γνωστά,  στην κοινωνία της Λήμνου,  Εγγόνια και μερικά δισέγγονα και όλοι την υπεραγαπούσαν, γιατι το άξιζε !  (φωτογραφία)

Όμως τώρα προέχει η Κηδεία – Πήγαινε,  πιο νέα,  σε πολλές, σχεδόν σε όλες, τις  Κηδείες η Μακαρίτισσα  και όταν την ρώτησαν “γιατι το κάνει αυτό;”   απάντησε:  “Για να έρθουν και στη δική μου” !

Σημ. Στο site  αυτο οι ειδήσεις  αξιολογούνται και η κάθε μια παιρνει τη θέση (1η ,2η κλπ) που της αξίζει. Ετσι η Κυρα Ντινα, πήγε με δημοσιογραφική αξιολόγηση στην πρώτη θέση του site !

Πέστε μου  αν έχετε δει πιο ευτυχισμένη Γιαγιά,  από την Ντίνα !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button