ΕπιλεγμέναΛήμνος

127 επιβάτες από Καβάλα, συν 19 άτομα που ήταν να ταξιδέψουν, παραμένουν στη Λημνο σε κατ’ οίκον περιορισμό!

127 άτομα αποβιβάστηκαν από το “Νήσος Μύκονος” στην Λήμνο προερχόμενα από Καβάλα, λίγο πριν ισχύσει η καραντίνα. Τα άτομα αυτά έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, από το γεγονός ότι όταν το πλοίο ήταν στην Καβάλα ένα μέλος του πληρώματος το οποίο είχε συμπτώματα ίωσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί η περίπτωση του Κορονοϊού. Το πλοίο, ύστερα από αυτό το περιστατικό, κακώς επετράπη να αναχωρήσει από την Καβάλα και αυτό είναι μια ανεύθυνη και ύποπτη ενέργεια  από την πλευρά των υγειονομικών αρχών της Καβάλας. Το πλοίο έπρεπε να παραμείνει εκεί!

Το πλοίο έφτασε στη Λήμνο 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα όπου  έγινε η αποβίβαση των 127 ατόμων  και σε εκείνο το χρονικό σημείο έγινε γνωστό ότι το πλοίο έπρεπε να τεθεί σε καραντίνα κάτι που έγινε.

Τα 19 άτομα που ήταν να ταξιδέψουν προς Μυτιλήνη κι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και  ειδοποιήθηκαν να εξέλθουν και να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ στη Λήμνο

Το πλοίο αυτήν την ώρα 09:30, Πέμπτη 12/3 παραμένει στο λιμάνι της Μύρινας σε καραντίνα (φωτογραφία) με 341 επιβάτες και 75 άτομα μέλη του πληρώματος .

Εάν τελικά διαπιστωθεί ότι ο ναυτικός που βγήκε στην Καβαλά  έχει προσβληθεί από τον Κορονοϊό – το αποτέλεσμα αναμένεται να βγει μετά το μεσημέρι- τότε το θέμα είναι πραγματικά μπλέξιμο, αφού η διασπορά των επιβατών είναι τεράστια, από Μυτιλήνη και Λήμνο για Καβάλα και Βόρεια Ελλάδα. ενώ φυσικά και η Λήμνος έχει πρόβλημα με τα 127 άτομα που αποβιβάστηκαν από το πλοίο και βρίσκονται εδώ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button