Περιοδικό

Ο Γρ. Μανινάκης, απο τη Νεα Υορκη, φετος το Καλοκαίρι

Ο Γρηγόρης Μανινάκης μας γραφει απο τη Νέα Υόρκη:

Καλημέρα Ηλια.

Εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ολα  τα υπολοιπα  τα παλευουμε  ..!!

Λυπηθηκα για τον θανατο του Γιωργου(ΜΑΡΙΑ) . Ηταν καλωσυνατο παιδι και εξαιρετος ποδοσφαιριστης…αλλα και σκληρος αντιπαλος. ( Εχω φαει και μερικες μουλωχτες κλωτσιες)

Βλεπομαστε καθε καλοκαιρι και τα λεγαμε. Εφυγε ξαφνικα…

 

Παρακατω κατι  διαφορετικο απο τον Γιωργο  Παπαστεφάνου… που με συγκινησε

Γιώργος  Παπαστεφάνου :

Λόγω ημέρας ένα τραγούδι αφιερωμένο στις Μαρίες. Μού το έστειλε από την Νέα Υόρκη, ο καινούριος φίλος μου, ο Γρηγόρης Μανινάκης, που όπως και την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον ανακάλυψα τα τελευταία χρόνια. Με το τραγούδι ασχολείται ερασιτεχνικά. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο τής Νέας Υόρκης ήταν από το 1979 μέχρι πρόσφατα ο Γρηγόρης, αλλά και στο τραγούδι κάνει θαύματα. Τον γνωρίσαμε με τους Καφέ Αμάν Αμέρικα, έχει εμφανιστεί περιστασιακά σε συναυλίες, μαζί με την Έλλη Πασπαλά τραγουδούσε στη Νέα Υόρκη σε μπουάτ, τώρα κάνει και εκπομπές στο ραδιόφωνο εκεί και βέβαια, έχει πάρει μέρος και στην εξαιρετική σειρά εκπομπών τού Κώστα Φέρρη και τής Θέσιας Παναγιώτου «Ονείρου Ελλάς» στην ΕΡΤ3, που παίζεται ξανά τις Κυριακές. Όμως για τον θαυμάσιο Γρηγόρη θα μιλήσουμε και πάλι προσεχώς. Για την ώρα, η «Μαμζέλ Μαρί» τού Σπύρου Περιστέρη με τον Γρηγόρη Μανινάκη.

 

Σημ. Ηλία Κότσαλη.  Ο Γιώργος η Μαρία έπαιζε στο ΑΣΤΕΡΑ και ο Μανινάκης  στον ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ,  επομένως έτσι εξηγούνται, αν δεν δικαιολογούνται… οι Μουλωχτές κλωτσιές,  που γράφει ο Γρήγορης.

Η φωτογραφία ειναι από συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ το καλοκαίρι του 2018

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button