Επίκαιρα

Τι ήταν αυτός ο Θόρυβος των Αεροπλάνων; Η δική μας προσέγγιση !

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος χθες 10/3/21, στις 7.30 το βραδύ; με ρωτάνε !

Πρώτα – πρώτα, δεν ήταν τεράστιος… Αν στη συνέχεια δεν όταν ο βόμβος  από αεροπλάνα,  ίσως περνούσε και απαρατήρητος…

Περισσότερο απο το θόρυβο, ήταν το ωστικό κύμα στις  πόρτες και παράθυρα. Ειδικά η δίκη μου πόρτα που έχει “μπόσκα” ήταν:  “ποιος μου χτυπά την Πόρτα;”

Στη συνέχεια απο το ωστικό κύμα στην Πόρτα,  ηρθε ο  θόρυβος απο “Γκαζια” σε  μηχανές αεροπλάνων  για μικρό χρονικό διάστημα,  που δεν ήταν παραπάνω απο 10 λεπτά. Θυμιζε το βόμβο μηχανης Πολεμικου Αεροπλάνου  σε καποια επίδειξη την ώρα μιας Παρέλασης…

Το Ωστικό Κυμα πιθανόν ηταν απο το σπάσιμο του Φράγματος του Ήχου. Δηλαδή όταν η ταχύτητα του αεροπλάνου ξεπερνά την ταχύτητα του ήχου,  που είναι κάπου στα 1200 χιλ. την ώρα, αν θυμάμαι καλά.

Οσο για τα “γκάζια”  στις μηχανές των αεροπλάνων, πιθανόν 2, φάνηκε να ήταν πάνω απο τη Λήμνο και επομένως ήταν ελληνικά. Αυτό μας  έλειπε τώρα να ήταν κάτι  άλλο; Αν ομως ήταν πάνω  από τη Θάλασσα στα Νοτιο Δυτικα της Λημνου,  προς Σκύρο  μεριά,  τότε ίσως  ειχαμε εμπλοκή, από αυτες που συμβαίνουν συχνά…

Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα, γιατι κανείς “πολίτης” δεν μπορεί να ξέρει τίποτα παραπάνω. …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button