Επίκαιρα

28η Οκτωβρίου: Στο ΓΕΛ Μουδρου, οχι μια απλή αναφορά αλλά Γιορτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σχολείο μας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με γιορτή που διοργανώθηκε από τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι μαθητές/-τριες της Β’ τάξης: Νικολέττα Δήμου, Σταυρούλα Μαρία Στενού, Αποστολία Ειρήνη Λαγού, Χριστίνα Παππά, Παναγιώτα Κοτσιλίτη και Μάριος Φίκαρης. Την ανάγνωση του Χρονικού πλαισίωσαν τραγούδια και μουσική από τη χορωδία. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο από τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου Καλαφάτη Χρυσάνθη-Θεοδώρα και Δημητροπούλου Αικατερίνη.

Φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου, στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/gelmoudrou και στο κανάλι του σχολείου στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVgSRr7xI4QmmKcmMaWPaSQα  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη διοργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης!

Η φωτογραφία ειναι μια απο τις  8 που λάβαμε όλες ενδιαφέρουσες, όπως αυτή με την κατάθεση στο Μνημείο Πεσόντων,  ιδιαίτερα συμβολική.!  Επιλεξαμε αυτή την πανοραμική !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button