Λήμνος

Λημνος : Η κυριακάτικη Εκδρομή γνωριμίας του τόπου μας, που εγινε θεσμός!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης στη δεύτερη εξόρμηση κατά τον μήνα Οκτώβριο διοργανώνει επίσκεψη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο Συμμαχικό Νεκροταφείο του Μούδρου και στην Κοινότητα Ρουσσοπουλίου και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Σημείο και ώρα Συνάντησης: Στο λιμάνι του Μούδρου (μπροστά στην Ταβέρνα «Κύμα») στις 11:00π.μ.

Σας περιμένουμε να περιηγηθούμε μαζί σε χώρους ιδιαίτερου ιστορικού           και λαογραφικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Στο Ρουσσοπούλι θα επισκεφτούμε το Κέντρο Ενημέρωσης που περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο απολιθωμάτων και συλλογή αντικειμένων της αγροτικής κληρονομιάς της Λήμνου.                                                                                                  Είσοδος για το Κέντρο: 2 ευρώ.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην εξόρμηση θα μετακινηθεί με δικό του μεταφορικό μέσο.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη χειμερινή μας εξόρμηση!

Θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

Για τον Σύλλογο Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

Χαριτίνη Φωτοπούλου                                         Ευστράτιος Σκαπέτης

LimnosNea.gr: Ειναι πολύτιμη  η Πρωτοβουλία για αυτές τις εκδρομές, οι οποιες άρχισαν πέρυσι και συνεχίζονται, για φέτος αυτη ειναι η 3η ! Είναι μια  ευκαιρία σε Λημνιους και μη, να έρθουν σε πιο στενή επαφή  με το περιβάλλον της Λημνου.  Ωραία ειναι και η φωτογραφία του Ρωσσοπουλιου,  που μας έστειλαν οι Φιλοι της Π. Μητρόπολης 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button