Απόψεις

Νεο Λιμάνι – 2η Μέρα – Οι καμπάνες !

Μια βόλτα στο Νέο Λιμάνι, το παρατημένο,  χωρίς Εγκαταστάσεις , με   Μάτι Ερευνητικό,   δίνει  σημαντικές διορθωτικές παρατηρήσεις. Κάποιες από αυτές είναι SOS .

Κάθε μέρα  θα ανεβάζουμε ένα θέμα από το Νέο  Λιμάνι Μύρινας, με την ελπίδα το Λιμενικό Ταμείο ή  όποια άλλη Αρμόδια Αρχή να επιληφθεί των θεμάτων που θα αναφέρουμε…

Φωτογραφίες και θέματα:  Χρήστος Αλατεράς.  Ανάρτηση :  Ηλίας Κότσαλης,

Μερα , μερα, λοιπόν:

1 Μέρα-  21/2/21 – Η  Άγκυρα !

Την έβγαλαν απο τον Πυθμένα του Λιμανιού, απο κάποιο βαπόρι ειχε κοπεί…  Πριν μερικά χρόνια, όπως την έβγαλαν την   απόθεσαν σε ένα σημείο του Λιμανιού και  έμεινε εκεί για να ρυπαίνει με τη σκουριά της,  το θαλασσινό περιβάλλον.

Να την ματσακονίσουν  για τη σκουρια  και να τη βάψουν, με μαύρο  χρώμα ή να την αφήσουν με το πιο εντυπωσιακό χρώμα του Μινιου   και να την “στήσουν” σε κάποιο εμφανές σημείο στο Λιμάνι.  Μια Βαπορίσια Άγκυρα – Τι  Καλύτερο ντεκόρ !

2η Μέρα – 22/2/21 Οι καμπάνες !

Στην Εκκλησία του Αγιου Νικολάου,  που δεσποζει  απο τα ψηλα στο Λιμάνι της Μύρινας,   οι φθορές του χρόνου είναι εμφανείς. Οπως στις  Καμπανες της Εκκλησίας, που  στηρίζονται σε ένα δοκάρι που “δακρύζει”  σκουριά (φωτογραφία)

Εδώ δεν είναι  αρμόδιο το Λιμενικό Ταμείο αλλά, μάλλον,  η Ενορία της Παναγίας του Τσας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button