ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Στη Λημνο ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης

Στη Λήμνο βρίσκεται απο το πρωί,  Δευτέρα 22/2/21, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Πρώτος σταθμός ήταν το Επαρχείο,  όπως είναι φυσικό ! Εκεί ενημερώθηκε, σε μορφή σύσκεψης με τους  συνεργάτες του,    για όλα τα τρέχοντα της Περιφέρειας  στη Λήμνο. Αυτά “προφανώς” ,  γιατι γίνονται εντος των τοιχών και που να ξέρει κανείς…

Θεωρούμε,   ότι στο υπόλοιπο της σημερινής μέρας και όλης της αυριανής, θα συναντηθεί με Εκπροσώπους Συλλόγων,  με διάφορα αιτήματα,  και  θα ασχοληθεί με όλα εκείνα που είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας.  Το  Επαρχιακό Οδικο Δίκτυο (κόμβοι με έργα φωτισμού τους) . Η παράκαμψη του Θάνους, ένα έργο που άρχισε να εκτελείται όμως υπάρχουν κάποιες δικαστικές προσφυγές ιδιοκτητών,  που πρέπει να ξεπεραστούν.

Την ξέρει τη Λήμνο από παλιά  ο Περιφερειάρχης και μπορεί να  επιλαμβάνεται θεμάτων  και απο την έδρα της Περιφέρειας.   Με αυτή την έννοια η επίσκεψη του κρίνεται  και  ως εθιμοτυπική, στα πλαίσια των αναγκαίων  ταχτικών , αναλογικών,  επισκέψεων στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Ένα (αναμενόμενο) Δελτίο Τύπου θα μας κατατοπίσει…

Στη Φωτογραφία ο κ. Μουτζούρης σε παλιότερη παρουσία του στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button