Λήμνος

3 ΑΠΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

3 ΑΠΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, Κ. ΜΑΔΥΤΙΝΟ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. .

Ο Κ. ΜΑΔΥΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,   ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ !

ΣΤΑ  ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ,  ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ.  

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

«Η ΠΟΛΙΟΧΝΗ»

 

Υποψήφιε Δήμαρχε κ Μαδυτινέ, 

 

Ενόψει των περιφερειακών εκλογών, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των Καμινιωτών Λήμνου <<η Πολιόχνη>> αποφάσισε να σας εκφράσει τρία καίρια ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης σημασίας για εμάς και τους ανθρώπους του χωριού ώστε να καταγραφούν οι προτάσεις επίλυσής τους και τα σχέδιά σας, εάν εκλεγείτε δήμαρχος του νησιού μας.

 

Ο Σύλλογος έχει ως σκοπό τη διατήρηση, την ανάπτυξη των στενότερων σχέσεων αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, επομένως την ενοποίηση των κατοίκων του χωριού και των Καμινιωτών που ζουν στην Αθήνα αφού η αγάπη τους για το νησί είναι εύλογη. Η μελέτη, παρακολούθηση και προάσπιση των πάσης φύσεως γενικών ζητημάτων και αναγκών του χωριού είναι μέρος των ”αρμοδιοτήτων” μας.

 

Πρώτο θέμα Τοπικές συγκοινωνίες

 

Τα δρομολόγια των τοπικών συγκοινωνιών εκτός σχολικής περιόδου ανέρχονται σε μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα, κάτι το οποίο καθιστά δύσκολη τη μετακίνηση των ανθρώπων χωρίς μεταφορικό μέσο. Το νησί μας είναι ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός του Αιγαίου, στο οποίο οι επισκέπτες του θα πρέπει να μισθώσουν κάποιο μεταφορικό μέσο για να μετακινηθούν στο νησί, αντί να δώσουν κάποιο χαμηλότερο αντίτιμο για τη μετακίνησή τους σε τοπικά μέσα.

 

Δεύτερο Θέμα Καθαριότητα – Ανακύκλωση

 

Η συχνότητα συγκομιδής των σκουπιδιών από τους κάδους απορριμμάτων δεν επαρκεί, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι κάδοι απορριμμάτων είναι λιγοστοί στο χωριό και δεν καθαρίζονται επαρκώς ύστερα από το άδειασμά τους. Σύμμεικτα, δεματοποιημένα ή συσσωρευόμενα, τα απορρίμματα απειλούν και δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία αλλά και κοινωνικές προστριβές. Η ανακύκλωση πρέπει να μπει ενεργά στη ζωή των κατοίκων με τους “μπλε κάδους” και τη σωστή ενημέρωση τους προς όφελος του περιβάλλοντος.

 

 

Τρίτο Θέμα Φωτισμός

 

Ο φωτισμός στις δυο εισόδους του χωριού είναι ελάχιστος με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων ακόμα και των κατοίκων του που γνωρίζουν τα ”κατατόπια”. Αδέσποτα ζώα πέφτουν πάνω στα αμάξια και οι οδηγοί δεν τα αντιλαμβάνονται εγκαίρως, ενώ έχει γίνει αντιληπτό τα φώτα να μην ανάβουν τις σωστές ώρες.

 

Αναμένουμε ευχάριστα τις απαντήσεις σας

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για ότι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας

 

Εκ μέρους του Δ/Σ

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button