ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

8 φορές τεστ στο Γηροκομείο. Πως και για ποιους το αίτημα Εμβολισμού

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του φιλανθρωπικού σωματείου «Ο Καλός Σαμαρείτης» νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εργαζόμενους της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) και την υπεύθυνη ιατρό κα Κωνσταντίνου Αναστασία, για το γεγονός ότι έχουν αναδειχθεί σε αρωγούς της προσπάθειάς μας να διατηρήσουμε το γηροκομείο μας μακριά από τον κίνδυνο της πανδημίας. Σήμερα 28 Δεκεμβρίου η ΚΟΜΥ επισκέφτηκε για όγδοη φορά το γηροκομείο για έλεγχο με rapid test, ο οποίος ήταν για όλους, και πάλι, αρνητικός.

Να τονίσουμε ότι η διοίκηση του Γηροκομείου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας, έχει αποστείλει από δεκαημέρου, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον εμβολιασμό των φιλοξενουμένων καθώς και του προσωπικού.

Στην μάχη που δίνεται, θεωρούμε πως πρέπει με το παράδειγμά μας, να δείξουμε το δρόμο σε όλους όσους έχουν τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και το γηροκομείο της Μύρινας θα είναι από τους πρώτους χώρους στο νησί που θα μεταφερθούν εμβόλια κατά του κορονοϊού.”

Το ΔΣ της Αδελφότητας

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Βαγιανος Καλλιγερής με Νοσηλεύτρια του ΕΟΔΥ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button