ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Αεροδιακομιδή με C-130 – Ευχαριστήριο προς το Καρδιολογικό Τμήμα. “: …σε ένα στελεχωμένο νοσοκομείο, έπραξαν τα μέγιστα”

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, ιδιαιτέρως τους Καρδιολόγους κ.Γ. Καλογιάννη και κ.Π. Τζεβελέκο, προς όλο νοσηλευτικό  προσωπικό, ειδικότερα  την Κα. Ευαγγελία Τσακανιά,  το προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Λήμνο και την Αθήνα αλλά και στο πλήρωμα και τους τεχνικούς της Πολεμικής αεροπορίας.

Η κινητοποίηση τους, ώστε να μεταφερθεί η μητέρα μας από το Γ. Νοσοκομείο Λήμνου στον Ερυθρό Σταυρό Αθηνών, με εναέριο μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν άμεση και συνέβαλε ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το οξύ καρδιολογικό συμβάν που υπέστη η μητέρα μας.

Στις δύσκολες συνθήκες που  αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί στο νησί μας, έχοντας να διαχειριστούν σοβαρά περιστατικά χωρίς τα απαραίτητα μέσα, σε ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, έπραξαν τα μέγιστα, ανταποκρινόμενοι με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες  τού επείγοντος πρόβληματος υγείας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Ευαγγελία & Σταυρούλα Α. Παλαιολόγου

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button