Επίκαιρα

Αφημένη στην τύχη της η Κυκλοφορία στα σβηστά Φανάρια. Θα γίνει “ζημιά”…

Τα Φαναρια  στο Β΄Δημοτικο  δεν λειτουργούν  απο το Σάββατο και σήμερα έχουμε Τρίτη 19/10.

Εχουν γίνει επεισόδια σε αυτό το σημείο με την πιο μεγάλη Κυκλοφορία σε όλο το Νησι. Είναι χωρίς φανάρια  το στενό  και ετσι μπαίνουν οι Οδηγοί στο Στενό χωρίς ορατότητα στην απέναντι  πλευρά όποτε   έρχονται αντιμέτωπα τα αυτοκίνητα  ακολουθούν και άλλα και άντε να ξεμπλέξουν.

Οι διαμαρτυρίες είναι πολλές , με το ερώτημα τι κάνει  ο Δήμος  και  πως χει αφεθεί σε εκείνο το σημείο  η Κυκλοφορία στην τυχη της,  με το ατύχημα να είναι πιθανό ανα πάσα στιγμή.

Κάηκε μια πλακέτα, λένε,  και την περιμένουν απ την Αθήνα. Καθυστερεί όμως  και  θα υπάρχει κάποιος  λόγος γι αυτό,  δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι από αδιαφορία… Καμιά σχετικη ανακοίνωση και αυτο ειναι αμέλεια…

Ομως αυτές τις μέρες, έστω  στις κρίσιμες  ώρες της μεγάλης κυκλοφορίας,   δεν έπρεπε να υπάρχει καποιος απ την Τροχαία να δίνει σειρά στα αντιθέτως κινούμενα  οχήματα…  Και ακομη στις  δυο πλευρές του στενού δεν έπρεπε να υπάρχει μια σήμανση,  με ένα περιστρεφόμενο  φως κινδύνου (έχουν οι Εργολάβοι και ο Δημος σε εργα δρόμου) και  μια έντονη πινακίδα για προσεκτική οδήγηση με υποχρεωτική  μικρή (20 χιλ.)  Ταχύτητα….

Δεν ξέρουμε τη συμβαίνει τώρα (απόγευμα),  μήπως έχει έρθει η πλακέτα και τα Φανάρια λειτουργούν,  όμως η ανοργανωσιά  αυτής της έκτακτης περίπτωσης,  όπως και να ΄ναι μένει…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button