Ανακοινώσεις

Αιτήσεις για χρήση χώρων αιγιαλού – παραλίας του Δήμου Λήμνου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Μύρινα     14.3.2022

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ                                                  Αριθ. πρωτ. 3316

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την υποβολή αίτησης προς τον Δήμο σχετικά με την μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας του Δήμου Λήμνου.

            Καλούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων επιχειρήσεων, όπως αυτή νοείται στην ΚΥΑ 47458ΕΞ2020/15.5.2020 και έχουν το δικαίωμα της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (αιγιαλός –παραλία) έμπροσθεν του καταστήματός τους, άνευ δημοπρασίας, να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση (Τμήμα Εσόδων Περιουσίας και Ταμείου στο κτίριο της Ε.Α.Σ. 2ος όροφος στο λιμάνι) για την μίσθωση του χώρου έως την 10η Απριλίου του 2022.

Η διαχείριση του αιγιαλού και παραλίας θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001 και της αριθ. 47458ΕΞ2020/15.5.2020ΚΥΑ, τις οποίες μπορούν  να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι  από την υπηρεσία μας.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν κάθε αίτηση είναι τα εξής:

  1. Τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας του ή σκαρίφημα στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του τμήματος αιγιαλού που επιθυμεί να μισθώσει έμπροσθεν της επιχ/σής του και της ιδιοκτησίας του.
  2. Άδεια λειτουργίας/γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση (κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping), κέντρα αναψυχής, εκμεταλλευτές αυτοκινούμενου ή ρυμουλκούμενου αναψυκτηρίου (καντίνες), επιχειρήσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής)
  3. Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2971/2001, όπως κάθε φορά ισχύει, χρήσεις.
  4. Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον οικείο Δήμο.

                                                                                         Ο Δήμαρχος

                                                                                    Α.Α. Ο Αντιδήμαρχος

 

                                                                                     Ιωάννης Ποντίκας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button