Ανακοινώσεις

Άλλα “κόλπα” στο Γυμνασιο Μουδρου !

To Γυμνάσιο Μούδρου “Αργύριος Μοσχίδης” ευχαριστεί θερμά τη ΣΕΝ και το Junior Achievement Greece που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στηρίζει τη δράση #staytech και συμβάλλει στην τεχνολογική αναβάθμιση και ενίσχυση των δημόσιων σχολείων, ώστε να διευκολυνθεί η τηλεκπαίδευση. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας το Γυμνάσιο Μούδρου έλαβε 2 laptop HP που θα χρησιμοποιηθούν για τις αυξημένες ανάγκες του σχολείου σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
Ως μέλη του Junior Achievement αισθανόμαστε περήφανοι γι΄αυτή την πρωτοβουλία κι ευχαριστούμε που αφουγκράζεται τις ανάγκες των ακριτικών σχολείων κι έχει τη δύναμη και τη διάθεση να κινητοποιεί εταιρείες, αλλά και ιδιώτες για τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες.
Tο Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε το 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα. Διαρκές όραμα του ΣΕΝ/JA Greece είναι να βοηθήσει τους νέους να δημιουργήσουν τις δικές τους θέσεις εργασίας μέσω των παγκόσμιων προγραμμάτων βιωματικής και συνεργατικής μάθησης.
Ο οργανισμός Junior Achievement Worldwide ιδρύθηκε το 1919 και είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός εφαρμογής προγραμμάτων επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση στον κόσμο με συμμετοχή πάνω από 10 εκατομμυρίων μαθητών σε 122 χώρες σε ετήσια βάση. Τα εκπαιδευτικά προγράμματά του JA εστιάζουν στην εισαγωγή των παιδιών από τη σχολική κιόλας ηλικία στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, με απλουστευμένο τρόπο και μέσα από μια βιωματική μαθησιακή διαδικασία, προετοιμάζοντας την είσοδό τους στον σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό και οικονομικό στίβο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Junior Achievement Worldwide βρίσκεται στην7η θέση των 200 καλύτερων μη-κερδοσκοπικών οργανισμών του κόσμου, σύμφωνα με την έγκριτη αξιολόγηση του NGO ADVISOR!
Το Γυμνάσιο Μούδρου συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τόσο στο Πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης δημιουργώντας τη δική μας εταιρεία, τη Social Aid, μια εταιρεία με βαθιά κοινωνικό προσανατολισμό όσο και στο Πρόγραμμα My carreer χαράζοντας βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού και και γνωρίζοντας στους μαθητές μας την αγορά εργασίας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button