Λήμνος

Αλλού τα Νοσοκομεία ενισχύονται

Αλλού τα νοσοκομεία ενισχύονται

 Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Την ώρα που το νοσοκομείο Λήμνου απαξιώνεται σε ιατρικό δυναμικό και γενικότερη λειτουργία, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης ενισχύεται σημαντικά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ανέστης Μυστρίδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς και συλλόγους με αφορμή τη προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V. και πολίτες στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

«Οφείλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο και ιδιαίτερα στους εκπροσώπους του, την κ. Καλλιόπη Brantstaeter η οποία μας παρέδωσε η ίδια προσωπικά τον ιατρικό εξοπλισμό Ο εν λόγω Σύλλογος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γερμανίας με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο και τα τελευταία χρόνια έχει ενισχύσει ιδιαίτερα το νοσοκομείο μας».

O ιατρικός εξοπλισμός που προσφέρθηκε στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, αποτελείται από ένα φορητό καρδιολογικό υπέρηχο και ένα τρικάναλο καρδιογράφο, καθώς και τρεις αντλίες έγχυσης υγρών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button