Λήμνος

Το Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ματς του Μπάσκετ…

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Λήμνου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Προς τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

Προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Λήμνου

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 πάνω από 2.500 πολίτες της Λήμνου εμπιστεύτηκαν το Σύριζα και έδωσαν την εντολή να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο. Εκτίμησαν την προσφορά του στην έξοδο από την κρίση στην οποία μας οδήγησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις  και ζήτησαν  να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία  προς όφελος των εργαζομένων και γενικά των λαϊκών στρωμάτων. Όμως, ένα μεγάλο μέρος όμως του λαού ανέθεσε την διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

Η απόφασή του είναι σεβαστή και δεν  αμφισβητείται από κανέναν.

Τα πρώτα δείγματα της νέα κυβέρνησης δυστυχώς επιβεβαιώνουν τους φόβους  που είχαμε διατυπώσει προεκλογικά. Η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, η κομματικοποίηση του κράτους, οι ενέργειες ρεβανσισμού και συγκάλυψης των σκανδάλων που αποκάλυψε η δικαιοσύνη σε βάρος στελεχών του προηγούμενου  από τον ΣΥΡΙΖΑ  καθεστώτος, φαίνεται ότι είναι το πρώτο μέλημα  της Δεξιάς.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας και την εμπειρία της κυβερνητικής του θητείας, προχωρά στην ανασυγκρότηση του Δημοκρατικού – προοδευτικού χώρου. Καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου  κινήματος που θα υπερασπιστεί τις λαϊκές κατακτήσεις και θα δώσει την προοπτική για μια νέα, πιο δίκαιη κοινωνία.

Στον αγώνα αυτόν κανείς προοδευτικός πολίτης δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Όσοι αγωνιζόμαστε για τα λαϊκά συμφέροντα πρέπει να γκρεμίσουμε τα κομματικά στεγανά και  να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν. Να συζητήσουμε τις διαφορές μας και να προτείνουμε τις δράσεις εκείνες που θα μας κάνουν χρήσιμους και αποτελεσματικούς.  Την ώρα που η Δεξιά σε όλη την Ευρώπη επιτίθεται με μανία στις λαϊκές κατακτήσεις, ο δικός μας χώρος δεν μπορεί να είναι κατακερματισμένος. Για να έχουμε αποτελεσματικότητα πρέπει να παλέψουμε μαζί σπάζοντας τις προκαταλήψεις, τους δογματισμούς  και την υποτιθέμενη ιδεολογική καθαρότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ  όπως πάντα μέχρι τώρα, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να συσπειρώσει όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του νησιού μας. Σας καλούμε όλους να πάρετε μέρος στην προσπάθειά μας για τη συγκρότηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και στο νησί μας.

Σας καλούμε για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων  το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 19.00 στο Ξενοδοχείο «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ»  στη ΜΥΡΙΝΑ

Θα παρευρεθεί  και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ   προκειμένου να  ενημερώσει  για τα δεδομένα της νέας περιόδου στην οποία μπήκε η χώρα,  και να απαντήσει στις ερωτήσεις των συμπολιτών μας.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button