ΕπιλεγμέναΛήμνος

Άμεση αποκατάσταση και ολοκληρωμένη, πριν από το Καλοκαίρι !

Η Αλικη Παλαιολόγου ,   κάτοικος του Ρωμαίικου Γιαλού και μάλιστα με το σπίτι της  να είναι ανάμεσα στα δυο καταστήματα που η πτώση των τοιχίων τους έχει δημιουργήσει  τεράστιο θέμα,   μας  ειπε σε συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  ότι  πρέπει  να αποκατασταθούν άμεσα οι Ζημιές!

Πρόσθεσε  και συμφωνήσαμε σε αυτό ότι δεν είναι  μόνο τα συγκεκριμένα καταστήματα που θα έχουν  πρόβλημα λειτουργίας αλλά θα θιγεί όλος ο τουρισμός του Νησιού, αφού μιλάμε για μια περιοχή που είναι βιτρίνα και καμάρι μας  !

Στάθηκε σε αυτή την περίπτωση ζητώντας απο τις Αρχές, το Δήμο και την Περιφέρεια να κινηθούν άμεσα. Πολύ περισσότερο που κατάφεραν  να εντάξουν τις ζημιές  στην κατηγορία της Εύτακτης Ανάγκης, που ξεπερνά κάποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες και  επιταχύνει την Χρηματοδότηση.

Ζώντας εκεί ανησυχεί για να αρχίσει άμεσα η αποκατάσταση  και να προλάβει το Καλοκαίρι, όμως προέβαλε την ανάγκη να γίνει μια καλή μελέτη από ειδικούς  και πάνω σε αυτήν να προχωρήσει το έργο. Αυτό είναι το δίπτυχο που μας μετέφερε:  ταχύτητα και ολοκληρωμένο έργο.

Ακόμη και πριν από την πτωση των τοιχίων και τη διάβρωση που έχει  συντελεστεί μας είπε ότι  όταν  γινόταν το έργο της αποχέτευσης διαπίστωσε ότι  οι εκσκαφές πάνω στο δρόμο και διπλά στα σπίτια έδειχναν  ένα αμμουδερό περιβάλλον. η διάβρωση δουλεύει και είχε από τότε κάνει τη “δουλειά” της  και αυτό πρέπει αν αντιμετωπιστεί !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button